NBA

NBA, Λίλαρντ: "Ίσως ο Γιόκιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης στην λίγκα"

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ υποστήριξε σε LIVE που έκανε στο Instagram ότι πιθανότατα ο Νίκολα Γιόκιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή, εξηγώντας στην συνέχεια στο σκεπτικό του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στους τελικούς του NBA και αναδείχθηκε MVP των τελικών. Έχει τρελάνει κόσμο. Και ο Ντέμιεν Λίλαρντ πιστεύει πλέον ότι πιθανότατα ο Σέρβος είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή.

Αυτό υποστήριξε σε Instagram Live που έκανε ο ηγέτης των Μπλέιζερς, ο οποίος αποθέωσε τον σταρ των Νάγκετς, αναλύοντας το παιχνίδι του.

"Ο Τζόκερ (σ.σ Γιόκιτς) ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA. Ο καλύτερος δεν κερδίζει πάντα το βραβείο του MVP. Πίστευα ότι ο Εμπίντ έπρεπε να κερδίσει το βραβείο φέτος, αλλά ο Γιόκιτς ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA" τόνισε αρχικά ο Λίλαρντ, για να προσθέσει:

"Είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να κάνει ένα... οργανικό triple-double. Παίζει με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς. Μπορεί σε ένα ματς να έχει 45 πόντους, σε ένα άλλο 25 ριμπάουντ. Κάποιες φορές θα έχει 18 ασίστ. Και ξαφνικά σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχει 45 πόντους, 22 ριμπάουντ και 14 ασίστ... Και δεν χάνει σουτ. Το να τον παρακολουθώ να παίζει και να παίζω εναντίον του... δεν χάνει σουτ".

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ υποστήριξε: "Είναι πανέξυπνος, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, παίζει ομαδικά, τον ενδιαφέρουν οι νίκες. Είναι ταπεινός, αληθιός. Μου αρέσει πώς κάνει τα πράγματα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ