NBA

NBA: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τέιτουμ και άλλοι σταρ αντέδρασαν μέσω twitter για την δολοφονία 19 παιδιών σε δημοτικό του Τέξας

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει
Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει AP PHOTO/GERALD HERBERT

Η δολοφονία 19 παιδιών και 2 δασκάλων σε δημοτικό στο Τέξας βύθισε στο πένθος τις ΗΠΑ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Κρις Πολ να είναι μεταξύ των παικτών που εξέφρασαν την οδύνη τους μέσω twitter.

Η δολοφονία 19 παιδιών και 2 δασκάλων στο δημοτικό στο Τέξας από έναν 18χρονο έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Η ομιλία του Στιβ Κερ πριν από το Game 4 των Γουόριορς με τους Μάβερικς λύγισε και τους πιο δυνατούς. Οι NBAερς εξέφρασαν και αυτοί με την σειρά τους την οδύνη τους για όσα έγιναν, ξεσπώντας μέσω twitter.

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κρις Πολ, Τζέισον Τέιτουμ, Μάιλς Μπρίτζες και Άνφερνι Σάιμονς ήταν μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν μέσω twitter.

"Πρέπει να υπάρξει αλλαγή! ΠΡΕΠΕΙ! Προσεύχομαι στους ουρανούς για τα παιδιά στα σχολεία στις μέρες μας" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΛεΜπρόν, με τον Τέιτουμ από την πλευρά του να αναφέρει: "Σπάει η καρδιά μου ακούγοντας τα νέα. Κανένας γονιός δεν πρέπει να χάσει το παιδί του. Προσεύχομαι για τις οικογένειες των παιδιών και των δασκάλων. Είμαι συντετριμμένος".

Ο Κρις Πολ έγραψε: "Είναι τραγικό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ως χώρα! Εγώ και η οικογένειά μου προσεύχεται για τις οικογένειες που επλήγησαν", με τον Λόνι Γουοκερ των Σπερς να γράφει: "Προσεύχομαι για αυτά που έγιναν στο Τέξας. Πότε θα τελειώσει αυτό, σπάει η καρδιά μου. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Παιδιά, σούπερ μάρκετ, αυτό είναι άρρωστο".

Δείτε τα post των NBAερς:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ