NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Συγκλονιστικό animation, που τον δείχνει να ξεπερνάει Τζόρνταν, Κόμπι και Καρίμ στον δρόμο για το ρεκόρ

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Συγκλονιστικό animation, που τον δείχνει να ξεπερνάει Τζόρνταν, Κόμπι και Καρίμ στον δρόμο για το ρεκόρ
PRINTSCREEN

Το Sports Center συνεχάρη με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την άνοδό του στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία της λίγκας, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο animation που τον δείχνει σε ένα μουσείο να αφήνει πίσω του μεταξύ άλλων τους Τζόρνταν, Κόμπι, Νοβίτσκι και Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Άφησε πίσω του τον θρυλικό Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ. Όλοι θέλησαν να τον τιμήσουν. Και το Sports Center αποφάσισε να το κάνει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο: Ένα animation.

Στο VIDEO που παρουσιάστηκε, εμφανίζεται αρχικά ο έφηβος ΛεΜπρόν να περπατάει σε ένα μουσείο. Ξεκινάει κοιτάζοντας το άγαλμα του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν στην 7η θέση των κορυφαίων σκόρερ, για να ακολουθήσουν ο Ντιρκ Νοβίτσκι (Νο6, έστω και ως.. φόντο), ο Μάικλ Τζόρνταν (Νο5), ο Κόμπι Μπράιαντ (Νο4), ο Καρλ Μαλόουν (Νο3) και ο Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ. Στο τέλος του δρόμου, υπάρχει ένα άγαλμα του "Βασιλιά" με την φανέλα των Λέικερς έτοιμο να καρφώσει και όλα στα βραβεία που έχει κατακτήσει στα πόδια του.

Δείτε το VIDEO:

Δείτε το σχόλιο των Βασίλη Σκουντή και Σπύρου Καβαλιεράτου στην έκτακτη εκπομπή του SPORT24 για την ιστορική βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ