NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Οι γιοι του, Μπρόνι και Μπράις, κάθονταν πίσω από το καλάθι που έσπασε το ρεκόρ του Καρίμ και τρελάθηκαν

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Οι γιοι του, Μπρόνι και Μπράις, κάθονταν πίσω από το καλάθι που έσπασε το ρεκόρ του Καρίμ και τρελάθηκαν
PRINTSCREEN

Ο Μπρόνι και ο Μπράις Τζέιμς χάρηκαν με την ψυχή τους το ρεκόρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού είχαν και την... καλύτερη θέση: Πίσω από την μπασκέτα που σημείωσε ο πατέρας τους το ιστορικό καλάθι.

Είναι ωραίο να γράφεις ιστορία. Είναι ακόμα πιο όμορφο όταν μοιράζεσαι μία τέτοια στιγμή μαζί με την οικογένειά σου. Αυτό σίγουρα είναι ένα από τα πράγματα που πέρασαν από το μυαλό του ΛεΜπρόν Τζέιμς όταν έγινε και επίσημα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, που βρισκόταν στο γήπεδο και του παρέδωσε την σκυτάλη.

Με τον ΛεΜπρόν να ετοιμάζεται να πατήσει σε ακόμα μία κορυφή, στο γήπεδο ήταν και οι δύο γιοι του, Μπρόνι και Μπράις. Σε ένα μάλλον όχι τυχαίο σκηνικό, καθόντουσαν πίσω από την μπασκέτα που σημείωσε ο πατέρας τους το ιστορικό καλάθι που τον ανέβασε στην κορυφή. Και την στιγμή που ο ΛεΜπρόν ευστόχησε στο θρυλικό fade away σουτ του, πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Δείτε το VIDEO:

Ακούστε το podcast των Σπύρου Καβαλιεράτου και Χάρη Σταύρου για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ