NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σπάνια κάρτα του πωλήθηκε αντί 2.4 εκατ. δολαρίων

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει
Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει AP PHOTO/JAE C. HONG

Η τρέλα των συλλεκτών για σπάνια αντικείμενα συνεχίζεται, με μία κάρτα που περιελάμβανε κομμάτια από φανέλες που είχε φορέσει τρεις διαφορετικού αγώνες ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να πωλείται αντί 2.4 εκατ. δολαρίων.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι κάποιοι συλλέκτες δεν υπολογίζουν καθόλου τα χρήματα όταν θέλουν να αποκτήσουν κάτι που τους ενδιαφέρει. Το ίδιο φάνηκε για ακόμα μία φορά, αφού όπως έγινε γνωστό ένας συλλέκτης αγόρασε μία κάρτα του ΛεΜπρόν Τζέιμς αντί 2.4 εκατ. δολαρίων! Δεν ήταν ωστόσο οποιαδήποτε κάρτα.

Η συγκεκριμένη - συλλεκτική - κάρτα βγήκε στην κυκλοφορία την σεζόν 2020/21 και είναι η μοναδική που υπάρχει .Τι την κάνει ωστόσο ξεχωριστή; Το γεγονός ότι έχει ενσωματωμένα τρία λόγκο του NBA (τρία κομμάτια δηλαδή) από τρεις διαφορετικές φανέλες που έχει φορέσει ο ΛεΜπρόν σε αγώνες που έχει αγωνιστεί: Ένα κομμάτι από φανέλα των Καβαλίερς, ένα από φανέλα του στους Χιτ και ένα από φανέλα του στου Λέικερς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γνωστός ράπερ και παραγωγός Ντρέικ - ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την τρέλα του για το NBA και την εμπλοκή του στους Ράπτορς - έχει ξοδέψει τουλάχιστον 200.000 δολάρια ψάχνοντας φακελάκια με κάρτες για να βρει την συγκεκριμένη κάρτα, χωρίς επιτυχία. Δεν είναι βέβαια γνωστό αν είναι και αυτός που αγόρασε την κάρτα.

Όπως και να έχει, για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι κάποιοι συλλέκτες θα πληρώσουν πάρα πολλά λεφτά για ένα χόμπι.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ