NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Πολλοί ήθελαν να σπάσω το ρεκόρ του Καρίμ με sky hook, αλλά και το fade away είναι δική μου κίνηση"

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Πολλοί ήθελαν να σπάσω το ρεκόρ του Καρίμ με sky hook, αλλά και το fade away είναι δική μου κίνηση"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε μετά την άνοδό του στην κορυφή των σκόρερ ότι αρκετός κόσμος ήθελε να σπάσει το ρεκόρ του Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ με το sky hook που ήταν η χαρακτηριστική κίνηση του θρύλου των Λέικερς, προσθέτοντας όμως ότι και το fade away σουτ με το οποίο τα κατάφερε είναι χαρακτηριστική του κίνηση

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Άφησε πίσω του τον θρυλικό Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ. Αρκετός κόσμος ήθελε έναν ακόμα συμβολισμό πίσω από αυτό το ρεκόρ, ζητώντας από τον "Βασιλιά" να ξεπεράσει τον Αμντούλ-Τζαμπάρ χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική κίνηση του θρύλου των Λέικερς: Το sky hook. Ο ΛεΜπρόν όμως είχε άλλα σχέδια.

"Πολύς κόσμος ήθελε να πάω στο sky hook για να σπάσω το ρεκόρ ή να κάνω ένα από τα χαρακτηριστικά μου καρφώματα. Το fade away σουτ μου όμως είναι και αυτό μία χαρακτηριστική μου κίνηση και μπόρεσα να το κάνω, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο καλάθι. Και αυτό ήταν πολύ όμορφο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς μετά το παιχνίδι όταν ρωτήθηκε.

Θυμηθείτε το ιστορικό καλάθι του ΛεΜπρόν:

Ακούστε το podcast των Σπύρου Καβαλιεράτου και Χάρη Σταύρου για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ