NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Κουάι Λέοναρντ παραμένει αμφίβολος για το Game 1 με τους Μάβερικς

Ο Κουάι Λέοναρντ
Ο Κουάι Λέοναρντ Ⓒ 2023 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κουάι Λέοναρν εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Game 1 των playoffs με τους Κλίπερς να παραμένει αμφίβολη.

Οι Κλίπερς ετοιμάζονται για το Game 1 των playoffs με τους Μάβερικς - όπου θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας - ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία λόγω της κατάστασης του Κουάι Λέοναρντ.

Ο σταρ της ομάδας αισθάνεται ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο δεξιό του γόνατο, με αποτέλεσμα το στάτους συμμετοχής του να παραμένει στον αέρα. Ο Λέοναρντ έχει να αγωνιστεί από την 1η Απριλίου, όταν είχε 23 πόντους στην νίκη με 130-118 επί των Χόρνετς και έκτοτε βρίσκεται εκτός προπονήσεων για να προστατευθεί. Όπως γίνεται σαφές, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο Game 1 με το Ντάλας θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα του Λ.Α.

Την φετινή σεζόν ο Λέοναρντ είχε 23.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 41.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίστηκε μάλιστα συνολικά σε 68 παιχνίδια, στην 3η καλύτερη επίδοση της καριέρας του και την 1η φορά που έσπασε το φράγμα των 65 αγώνων μετά την σεζόν 2016/17, όταν ακόμα αγωνιζόταν στους Σπερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ