NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Αμίρ Κόφι συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου

Ο Αμίρ Κόφι
Ο Αμίρ Κόφι Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Περιπέτεια για τον Αμίρ Κόφι των Κλίπερς, αφού - όπως έγινε γνωστό - συνελήφθη και πέρασε 4 ώρες στο κρατητήριο με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Ο Αμίρ Κόφι συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλου και πλέον θα πρέπει να περιμένει να δει ποιες θα είναι οι συνέπειες των πράξεών του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο γκαρντ/φόργουορντ των Κλίπερς επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο που σταμάτησαν αστυνομικοί όταν το είδαν να αναπτύσσει ταχύτητα. Πλησιάζοντας στο όχημα μύρισαν μαριχουάνα και προχώρησαν σε έλεγχο, όπου βρήκαν ένα γεμάτο όπλο, το οποίο ο Κόφι παραδέχθηκε ότι ανήκει σε αυτόν.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ πέρασε 4 ώρες στο κρατητήριο πριν μείνει ελεύθερος και αναμένεται να περάσει από δίκη μέσα στον Αύγουστο.

Ο Κόφι ξεκίνησε την καριέρα του με two-way συμβόλαιο στους Κλίπερς το 2019, μέχρι που κατάφερε χάρη στις εμφανίσεις του να υπογράψει τριετές συμβόλαιο αξίας 11 εκατ. δολαρίων το περασμένο καλοκαίρι. Την σεζόν 2022/23 είχε 3.4 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής (50 αγώνες - 9 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ