NBA

NBA, Κλίπερς: "Έδεσαν" Κόβινγκτον με διετές συμβόλαιο

Ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2022 ROB GRAY/ ASSOCIATED PRESS

Προσέχουν για να έχουν οι Κλίπερς, οι οποίοι συμφώνησαν με τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον για διετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι 24 εκατ. δολαρίων, αποφεύγοντας να τον δουν να γίνει free agent.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν παίκτη στο NBA είναι να μην τον αφήσεις να βγει στην αγορά. Αυτό σκέφτηκαν οι Κλίπερς, οι οποίοι συμφώνησαν με τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον σε διετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι συνολικά 24 εκατ. δολαρίων, εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του μέχρι το 2024.

Ο Κόβινγκτον θα ήταν free agent το καλοκαίρι, ωστόσο το Λ.Α είχε την πολυτέλεια να του προσφέρει επέκταση συμβολαίου. Και αυτό ακριβώς έκανε, εξασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσει στον κορμό του έναν ακόμα "3-and-D" παίκτη που αναμενόταν να είναι περιζήτητος το καλοκαίρι λόγω της απουσίας μεγάλων ονομάτων στην free agency.

Ο Κόβινγκτον αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από τους Μπλέιζερς μέσω ανταλλαγής μαζί με τον Νόρμαν Πάουελ για χάρη των Έρικ Μπλέντσο, Τζάστις Γουίνσλοου και Κιόν Τζόνσον. Στους 23 αγώνες που φόρεσε την φανέλα της ομάδας είχε 10.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα μέσο όρο με 45% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ