NBA

NBA, Κινγκς: Ο Ρισόν Χολμς κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι χτύπησε τον 6χρονο γιο τους

Ο Ρισόν Χολμς των Κινγκς
Ο Ρισόν Χολμς των Κινγκς Ⓒ 2022 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Ρισόν Χολμς των Κινγκς, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι χτύπησε τον γιο τους. Αρνείται κάθε κατηγορία ο σέντερ του Σακραμέντο.

Ο Ρισόν Χολμς έχει τεθεί εκτός ομάδας από τους Κινγκς μέχρι το τέλος της σεζόν, με την επίσημη εκδοχή να αναφέρει ότι αυτό συνέβη για "προσωπικούς λόγους". Όπως αποκάλυψαν όμως τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο λόγος είναι πολύ πιο σοβαρός: Ο σέντερ του Σακραμέντο βρίσκεται σε δικαστική μάχη με την σύζυγό του, η οποία τον κατηγορεί ότι τον περασμένο Φλεβάρη χτύπησε τον 6χρονο γιο τους.

Με βάση αυτά που αναφέρει η δικογραφία, η πρώην σύζυγος του Χολμς, Αλέξις, κατηγορεί τον ψηλό των Κινγκς ότι στην τελευταία επίσκεψη του γιου τους τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ματώσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να αντιδικήσουν στις 30 Μαρτίου.

Στο άκουσμα της διαρροής της είδησης ο Χολμς ξέσπασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter με μία σειρά από post που αργότερα έσβησε, αναφέροντας μεταξύ άλλων: εν συνηθίζω να απαντώ σε κατηγορίες, αλλά όταν αφορά τον γιο μου πρέπει να μιλήσω. Πρέπει να είναι κάποιος χαζός για να πιστέψει κάτι τέτοιο, όταν η καρδιά μου χτυπάει για το παιδί μου και ζω για να τον δω ευτυχισμένο.

Δεν θα σήκωνα ποτέ χέρι να τον βλάψω. Ο γιος μου με λατρεύει και τον λατεύω. Η σχέση που έχουμε είναι η καλύτερη που έχω βιώσει. Το να ακούω το όνομά μου να μπλέκεται σε κάτι τέτοιο με κάνει να τραβήξω την γραμμή.

Μπορεί ο καθένας να σκέφτεται ό,τι θέλει για εμένα, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά ενδιαφέρομαι για τον γιο μου, για αυτόν ζω, είμαι αυτός που τν προστατεύει και παίρνω αυτή την δουλειά ποιο σοβαρά από κάθε άλλη. Δεν θα τον έβλαπτα ποτέ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον βλάψω, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί".

Όπως και να έχει, ό,τι και να ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον αυτή η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τον Χολμς να έχει πλέον τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα πάνω του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ