NBA

NBA, Ίρβινγκ: "Ένιωσα ότι οι Νετς δεν σεβάστηκαν εμένα και την δουλειά μου"

Brooklyn Nets guard Kyrie Irving during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, Jan. 28, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Brooklyn Nets guard Kyrie Irving during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, Jan. 28, 2023, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) © 2023 MARY ALTAFFER / AP IMAGES

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παρουσιάστηκε από τους Μάβερικς και μιλώντας για τους Νετς δήλωσε ότι ο λόγος που ζήτησε ανταλλαγή ήταν επειδή αισθάνθηκε ότι το Μπρούκλιν δεν τον σεβάστηκε, καθώς και ότι υπήρχε έλλειψη διαφάνειας και ειλικρίνειας.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι πλέον παίκτης των Μάβερικς, αφού παραχωρήθηκε με ανταλλαγή από τους Νετς. Τόσο αυτός, όσο και το Μπρούκλιν, αισθάνονται ανακούφιση. Ο Ίρβινγκ ωστόσο φρόντισε να πετάξει - ξανά - τα καρφιά του.

Έπειτα από 3.5 χρόνια γεμάτα ένταση, όπου οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να ταιριάξουν, τις δύο άδειες από την... σημαία του Ίρβινγκ, την άρνησή του να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας για μήνες, τα ποστ με αντισημιτικό περιερχόμενο που τον έθεσαν - ξανά -εκτός ομάδας φέτος, τους τσακωμούς του με τα ΜΜΕ στην Νέα Υόρκη και τα δύο αιτήματα για ανταλλαγή που έθεσε, ο σταρ των Μαβς είχε κάτι να πει: Οι Νετς δεν τον σεβάστηκαν.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας στα ΜΜΕ του Ντάλας στην παρουσίασή του όταν εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ζήτησε ξαφνικά ανταλλαγή επειδή οι Νετς ζήτησαν εγγυήσεις πριν του προσφέρουν συμβόλαιο. "Ξέρω απλώς ότι προτιμώ να είμαι σε ένα μέρος που χαίρονται για εμένα και δεν με ανέχονται ή μου συμπεριφέρονται με τρόπο που δείχνει ότι δεν με σέβονται" δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Υπήρξαν στιγμές στο Μπρούκλιν που αισθάνθηκα ότι δεν σεβάστηκαν το ταλέντο μου, το πόσο σκληρά δουλεύω. Κανείς δεν μιλούσε για το πόσο σκληρά δούλευα. Όλοι μιλούσαν για αυτά που κάνω εκτός παρκέ, οπότε ήθελα να το αλλάξω αυτό, να γράψω την δική μου ιστορία και τώρα στο Ντάλας μπορώ να το ελέγξω αυτό".

Κλείνοντας το θέμα, ο Ίρβινγκ τόνισε: "Αισθάνθηκα ότι δεν υπήρχε διαφάνεια και ειλικρίνεια από την διοίκηση των Νετς. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, γιατί αυτά πέρασαν πλέον. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Τους άφησα στην 4η θέση, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Φρόντισα τους συμπαίκτες μου, ήμουν ανιδιοτελής ως ηγέτης και θέλω να κάνω το σωστό για εμένα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ