NBA

NBA, η βαθμολογία των ομάδων σε Ανατολή και Δύση: Σταθερά 2οι οι Μπακς, έπιασαν κορυφή οι Νάγκετς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Friday, March 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάταξη σε Ανατολή και Δύση στο NBA μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Παρέμειναν 2οι στην Ανατολή οι Μπακς παρά την ήττα-σοκ από τους Γουίζαρντς, ανέβηκαν στην 1η θέση της Δύσης οι Νάγκετς.

Η μάχη για την είσοδο στα playoffs - και τα play-in - συνεχίζεται σε Ανατολή και Δύση, με τις ομάδες να έχουν 7-8 παιχνίδια μπροστά τους για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στην Ανατολή, η ήττα-σοκ των Μπακς στην Ουάσινγκτον από τους Γουίζαρντς δεν είχε (βαθμολογικές) συνέπειες, αφού η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρέμεινε στην 2η θέση. Ανακατατάξεις υπήρξαν όμως λίγο πιο κάτω, με τους Νικς να πέφτουν στην 5η θέση εξαιτίας της ήττας τους από τους Χιτ, ενώ οι Σίξερς έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της 7ης θέσης χάρη στην νίκη τους επί των Θάντερ.

Στην Δύση, οι Νάγκετς ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης χάρη στην νίκη τους επί των Σπερς, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Οκλαχόμα Σίτι στην Φιλαντέλφεια. Η νίκη των Κινγκς επί των Κλίπερς έβαλε ξανά το Σακραμέντο γερά στην μάχη για την 6η θέση της Δύσης, με τους Μάβερικς να παραμένουν 5οι (σε ισοβαθμία με τους Πέλικανς) μετά την ήττα τους από τους Γουόριορς, ενώ οι Λέικερς εξακολουθούν να πατούν γερά στην 9η θέση μετά και την νίκη τους στο Τορόντο επί των Ράπτορς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ