NBA

NBA: Η μεγάλη κίνηση του Θανάση Αντετοκούνμπο που κρατάει τα γούρια του

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο καρφώνει την μπάλα
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο καρφώνει την μπάλα Ⓒ 2021 MORRY GASH/ASSOCIATED PRESS

Δουλειά εντός, δουλειά και εκτός παρκέ από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που (ξανά)έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει εν όψει του ιστορικού Game 7 με τους Σέλτικς στο TD Garden της Βοστώνης.

Θα τον έχετε σίγουρα δει στην γωνία του παρκέ, μπροστά από τον πάγκο των Μπακς, να χτυπάει ξύλο μετά από εύστοχες βολές του Γιάννη ή μετά από μεγάλα καλάθια των συμπαικτών του. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει τα γούρια του και δεν τα αλλάζει, γι' αυτό και έκανε μια μεγάλη κίνηση εν όψει του αποψινού Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Elevator βρήκε εισιτήρια για δεκάδες Έλληνες από τη Super League Athletic Academy της Νέας Υόρκης, ώστε εκείνοι να κάνουν όση περισσότερη φασαρία μπορούν, να υποστηρίξουν τους πρωταθλητές και να τους δώσουν ώθηση για να πετύχουν μια μεγάλη νίκη σαν αυτή που είχαν πετύχει πέρυσι στο Game 7 με τους Νετς στο Barclays Center του Μπρούκλιν. Τότε ο Αντετοκούνμπο είχε κάνει όσα έπρεπε να κάνει για να γεμίσει ένα ολόκληρο section της εξέδρας, με τους Μπακς να θριαμβεύουν σε μια επική τιτανομαχία.

Οι Έλληνες της Νέας Υόρκης βρίσκονται το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) καθ' οδόν για το TD Garden, που δεν θα είναι απλά κατάμεστο, δεν θα έχει απλώς ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά θα ζήσει μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία, θα ζήσει ένα από τα πιο σκληρά ματς που έχουμε δει στο NBA.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ