NBA

NBA: Η κόρη του ΝτεΡόζαν έπαθε... οπαδό της Μπασκόνια, ούρλιαζε σε κάθε βολή των Ράπτορς και έγινε viral

NBA: Η κόρη του ΝτεΡόζαν έπαθε... οπαδό της Μπασκόνια, ούρλιαζε σε κάθε βολή των Ράπτορς και έγινε viral
PRINTSCREEN

Η κόρη του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έγινε viral στις ΗΠΑ, αφού στον αγώνα των Μπουλς με τους Ράπτορς στο Τορόντο ούρλιαζε σε κάθε βολή των Καναδών - που έκλεισαν το ματς με 18/36 - θυμίζοντας στους ευρωπαίους φιλάθλους την... γνωστή οπαδό της Μπασκόνια

Η Μαρί ΝτεΡόζαν, κόρη του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, παρακαλούσε τον πατέρα της να την πάρει μαζί στο Τορόντο για τον αγώνα των Μπουλς με τους Ράπτορς στο πλαίσιο του play-in της Ανατολής. Έχοντας περάσει τα πρώτα 5 χρονια της ζωής της στον Καναδά, ήθελε να είναι στο πλευρό του μπαμπά της. Ο σταρ των Μπουλς τελικά πείστηκε. Και έμελλε να δει την κόρη του να γίνεται viral, αφού βοήθησε με τον τρόπο της στην νίκη του Σικάγο με 109-105.

Σε ένα από τα πλέον ιδιαίτερα σκηνικά που έχουν συμβεί - και που προφανώς μπορούσε να συμβεί μόνο στο NBA χωρίς να υπάρξουν... θύματα - η κόρη του ΝτεΡόζαν ούρλιαζε πριν από κάθε ελεύθερη βολή των Ράπτορς. Αυτό θα πει κάποιος ότι είχε μικρή σημασία. Το γεγονός όμως πως όταν το έκανε το γήπεδο γενικά ήταν ήσυχο, αλλά και ότι το Τορόντο τελείωσε το ματς με 18/36 (!) βολές αρκούσε για αν γίνει viral, χάρη και στην τηλεοπτική μετάδοση που της έκανε κοντινό πλάνο.

Οι Ευρωπαίοι θεατές του αγώνα βέβαια δεν άργησαν να κάνουν συνειρμούς, αφού το μυαλό τους πήγε αμέσως στην εκνευριστική οπαδό της Μπασκόνια, που έχει καταφέρει με τα ουρλιαχτά της να γίνει πανευρωπαϊκό viral. Η 9χρονη κόρη του ΝτεΡόζαν βέβαια είναι σαφώς πιο γλυκιά, με τον σταρ των Μπουλς να δηλώνει πως "η κόρη μου με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα τηλέφωνο και μου ζητούσε συνεχώς να έρθει. Επέμενε να έρθει να με στηρίξει και της είπα ότι μπορούσε να χάσει μία μέρα από το σχολείο. Χαίρομαι που το έκανε. Σίγουρα της χρωστάω χρήματα".

Με τους Μπουλς να πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν τους Χιτ στο Μαϊάμι με έπαθλο την 8η θέση και την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs, κάποιος θα περίμενε ότι ο ΝτεΡόζαν θα έπαιρνε την κόρη του και σε αυτό το παιχνίδι. ο ΝτεΡόζαν ωστόσο... καθησύχασε τους φιλάθλους των Χιτ: "Όχι δεν θα την πάρω μαζί μου στο Μαϊάμι. Πρέπει να πάει σχολείο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ