NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι θέλει να επιστρέψει όλος ο κορμός της ομάδας για να παλέψει για ακόμα έναν τίτλο

Ο Στεφ Κάρι κατά τη διάρκεια των playoffs κόντρα στους Κινγκς
Ο Στεφ Κάρι κατά τη διάρκεια των playoffs κόντρα στους Κινγκς AP PHOTO/JOSE LUIS VILLEGAS

Οι Γουόριορς κάνουν διάφορες σκέψεις ενόψει της νέας σεζόν, με τον Στεφ Κάρι πάντως να έχει ξεκαθαρίσει από την πλευρά του ότι θέλει να επιστρέψει ο κορμός της ομάδας ώστε να παλέψει για ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Η επόμενη μέρα των Γουόριορς είναι περίεργη. Η αποχώρηση του Μπομπ Μάγερς, του GM που έχτισε αυτή την ομάδα, την έκανε ακόμα πιο περίεργη. Ένα πράγμα ωστόσο είναι σαφές: Ο Στεφ Κάρι δεν θέλει να δει... κοσμογονικές αλλαγές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων στις ΗΠΑ, ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί να επιστρέψει όλος ο κορμός της ομάδας, ώστε να παλέψουν μαζί για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε σκέψη για πιθανή παραχώρηση του Ντρέιμοντ Γκριν (έχει player option για την νέα σεζόν) και του Κλέι Τόμπσον (έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και οι Γουόριορς πρέπει να αποφασίσουν αν θα του δώσουν επέκταση) πρέπει να αποκλειστεί.

Με αυτό το σκεπτικό, ασφαλείς πρέπει να αισθάνονται - όσο ασφαλής μπορεί να είναι ένας παίκτης στο NBA - οι Άντριου Γουίγκινς και Κεβόν Λούνι, αφού έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι ισχύει κάτι αντίστοιχο για τον Τζόρνταν Πουλ, ειδικά αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. Αυτή όμως είναι μία άλλη ιστορία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ