NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή του Ντρέιμοντ Γκριν

NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή του Ντρέιμοντ Γκριν
PRINTSCREEN

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κατάφερε να αποβληθεί πριν καλά καλά συμπληρωθούν 4' στο ματς των Γουόριορς με τους Μάτζικ και ο Στεφ Κάρι ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή του για την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του συμπαίκτη του.

Πνευματικά εξαντλημένος με τη στάση του Ντρέιμοντ Γκριν δείχνει ο Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποβολή του συμπαίκτη του με δύο τεχνικές ποινές, πριν καλά καλά συμπληρωθούν τέσσερα αγωνιστικά λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Στιβ Κερ έσπευσε να τον παρηγορήσει, όμως ο Κάρι έδειχνε πραγματικά να έχει φτάσει στα όρια του, προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και ανταγωνιστική. Βλέπετε, πλέον έχει φτάσει στα 36 και ξέρει πώς δεν θα έχει μπροστά τους πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα στο NBA. Αυτή τη στιγμή οι Πολεμιστές βρίσκονται στη 10η θέση της Δύσης με ρεκόρ 38-34 και -όπως όλα δείχνουν- θα παλέψουν για την είσοδό τους στα playoffs μέσα από το play-in.

Να σημιεώσουμε πως ο Γκριν είναι ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες αποβολές στην ιστορία του NBA. Ο Γκριν έχει αποβληθεί 21 φορές στην καριέρα του, ενώ ο μοναδικός που το είχε καταφέρει περισσότερες φορές, δηλαδή 29, είναι ο Ρασίντ Γουάλας.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ