NBA

NBA, Γουόριορς: Ο Γκριν απολογήθηκε για την γροθιά στον Πουλ και περιμένει την τιμωρία του

Ο Ντρέιμοντ Γκριν
Ο Ντρέιμοντ Γκριν @ 2022 JED JACOBSOHN / AP IMAGES

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε στον Τζόρνταν Πουλ και τους συμπαίκτες του για την γροθιά που έδωσε στον νεαρό γκαρντ και στην συνέχεια αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις των Γουόριορς, περιμένοντας πλέον την τιμωρία του.

Το πρώτο βήμα προς αποκατάσταση των σχέσεων του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ έγινε. Ο άλλοτε All Star φόργουορντ απολογήθηκε ενώπιον όλων των συμπαικτών του για την γροθιά στον συμπαίκτη του και πλέον βρίσκεται σε αναμονή της τιμωρίας του από τους Γουόριορς.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά από το Γκόλντεν Στέιτ, ο Γκριν αρχικά απολογήθηκε προς όλους - με τον Πουλ να βρίσκεται στον χώρο - και κατόπιν αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της ομάδας και δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από το Σάββατο (8/10).

"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν" δήλωσε σχετικά με το θέμα ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, για να προσθέσει: "Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά".

Σύμφωνα με τον Μάιερς πάντως, η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν σχετίζεται με κάποια αλλαγή στον χαρακτήρα του Πουλ λόγω των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Στιβ Κερ, δηλώνοντας: "Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν είχε άλλο ύφος στην προετοιμασία, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από τη πραγματικότητα. Είναι φανταστικός".

Κλείνοντας το θέμα ο Μάιερς τόνισε: "Είναι ατυχές αυτό που συνέβη, δεν θα το αρνηθώ. Θα χρειαστεί χρόνος για να προχωρήσουμε, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν μου αρέσει, αλλά είναι μέρος του NBA και του αθλητισμού".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ