NBA

NBA, Γουόριορς: Χάος στην προπόνηση, ο Ντρέιμοντ Γκριν έδωσε γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτα πράγματα στην προπόνηση των Γουόριορς, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να έχει μία έντονη διαφωνία με τον Τζόρνταν Πουλ, με αποτέλεσμα να του δώσει γροθιά. Απειλείται με τιμωρία ο έμπειρος φόργουορντ.

Οι Γουόριορς έχουν ως στόχο το repeat φέτος. Από ότι φαίνεται όμως δεν είναι όλα ρόδινα, με το περιστατικό που συνέβη στην τελευταία προπόνηση να το επιβεβαιώνει, αφού ο Ντρέιμοντ Γκριν έδωσε γροθιά στον Τζόρνταν Πουλ!

Σύμφωνα με αποκάλυψη του "Athletic" οι δύο παίκτες είχαν μία έντονη διαφωνία στην προπόνηση και άρχισαν να σπρώχνονται, με τον Γκριν τελικά να δίνει γροθιά στον Πουλ. Με βάση όσα ανέφεραν στην συνέχεια άλλα αμερικανικά ΜΜΕ η προπόνηση διακόπηκε και το θέμα λύθηκε στα αποδυτήρια, χωρίς ωστόσο οι δύο παίκτες να βρίσκονται πλέον στον ίδιο χώρο.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γκριν στην συνέχεια ήταν απολογητικός και ιδιαίτερα συναισθηματικός, ωστόσο οι Γουόριορς δεν τον άφησαν να μιλήσει με τον Πουλ υπό τον φόβο ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Είναι πολύ πιθανό ωστόσο ο έμπειρος φόργουορντ να τιμωρηθεί για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων, οι δύο παίκτες τσακώνονται συχνά στις προπονήσεις, χωρίς ωστόσο ποτέ να μην έχει δημιουργηθεί θέμα.

Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ξέφυγε, με δημοσίευμα του "Yahoo! Sports" να αναφέρει πως ένας από τους λόγους είναι ότι ο Πουλ έχει αλλάξει συμπεριφορά από τότε που έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

Με τον Γκριν όμως να μπορεί και αυτός να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου αλλά τους Γουόριορς να μην τον έχουν ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να κάνουν την σχετική σύνδεση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ