NBA

NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Τέλος η σεζόν για τον Τζέιμς Γουάιζμαν

Ο Τζέιμς Γουάιζμαν με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ο Τζέιμς Γουάιζμαν με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς PHOTO CREDITS: © 2021 JEFF CHIU / AP IMAGES

Η επιστροφή του Τζέιμς Γουάιζμαν στην δράση πήρε νέα παράταση, αφού αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί φέτος. Στόχος να είναι έτοιμος στην έναρξη της επόμενης σεζόν.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο δεξί γόνατο, ο Τζέιμς Γουάιζμαν δεν έχει επιστρέψει στην δράση. Κι όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου, ο νεαρός σέντερ δεν πρόκειται να πατήσει φέτος το παρκέ.

Ο 21χρονος ψηλός χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά στις αρχές του έτους αφού υπήρξε νέο πρόβλημα στο ίδιο σημείο, αρχικά εκτιμήθηκε πως θα είναι έτοιμος για την post season, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε να μην πιεστεί για κάτι.

Η επένδυση που έχει κάνει το Γκόλντεν Στέιτ στο πρόσωπό του άλλωστε είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται σε μερικά λεπτά συμμετοχής στα playoffs με στόχο τον τίτλο. Οι άνθρωποι των "Πολεμιστών" κοιτάζουν πιο μακριά κι έτσι αποφάσισαν να τον κρατήσουν στα "πιτς" για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ώστε να έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να ξανανιώσει δυνατός κι έτοιμος να μπει στο rotation.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ