NBA

NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Τζέιμς Γουάιζμαν έκανε νέα επέμβαση στο γόνατο

Ο Τζέιμς Γουάιζμαν με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ο Τζέιμς Γουάιζμαν με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς PHOTO CREDITS: © 2021 JEFF CHIU / AP IMAGES

Ο Τζέιμς Γουάιζμαν είναι ήδη εννέα μήνες εκτός δράσης, με το "Athletic" να εξηγεί πως στη διάρκεια του Δεκεμβρίου ο νεαρός ψηλός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποχρεώθηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο.

Έχουν περάσει εννέα μήνες από την στιγμή που ο Τζέιμς Γουάιζμαν τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, παρόλ' αυτά ο 21χρονος ψηλός δεν έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η επάνοδος στην αγωνιστική δράση υπολογιζόταν για τον Δεκέμβριο, πλην όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ, με το Athletic να εξηγεί τον λόγο. Το Νο2 του NBA Draft 2020 υποχρεώθηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο, προκειμένου να καθαρίσει το χειρουργημένο γόνατό του, να αφαιρέσει το υγρό που υπήρχε σε αυτό.

Όπως είναι λογικό, το χρονοδιάγραμμα που είχαν θεσπίσει οι άνθρωποι των "Πολεμιστών" άλλαξε άρδην, με τον Στιβ Κερ να είναι υποχρεωμένος να περιμένει μερικές εβδομάδες ακόμη έως ότου συμπεριλάβει ξανά τον Τζέιμς Γουάιζμαν στα πλάνα του για το rotation.

Ο εκρηκτικός ψηλός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρσι, έχοντας 11.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ ανά 22 λεπτά συμμετοχής ως ρούκι.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ