NBA

NBA, Γιούτα Τζαζ: Καλά νέα για τον Ντόνοβαν Μίτσελ εν όψει του Game 6 με τους Ντάλας Μάβερικς

Utah Jazz guard Donovan Mitchell walks up court during Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Monday, April 25, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell walks up court during Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Monday, April 25, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ / ASSOCIATED PRESS

Λήξη συναγερμού στη Γιούτα για τον τραυματισμό του Ντόνοβαν Μίτσελ, για τον οποίο εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να προλάβει το Game 6 της σειράς με το Ντάλας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος αποχώρησε στο Game 5 με τους Ντάλας Μάβερικς με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Ο σούπερ σταρ των Γιούτα Τζαζ υποβλήθηκε στην απαραίτητη μαγνητική την επομένη της αναμέτρησης, με τα αποτελέσματα αυτής να δείχνουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που βάζει οριστικά τέλος στις όποιες ελπίδες συμμετοχής στον επόμενο αγώνα των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Ντόνοβαν Μίτσελ έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο σε αριστερό και δεξί πόδι, την ίδια ώρα όμως οι άνθρωποι των "Μορμόνων" παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως μπορεί να προλάβει το Game 6 με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ένας αγώνας που είναι ζωής ή θανάτου για τη Γιούτα, η οποία είναι πίσω στη σειρά (3-2) και ψάχνει την ολική ανατροπή για να συνεχίζει στην post season του ΝΒΑ.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ