NBA

NBA, Γιόκιτς: Τρελό σκηνικό με τον Σέρβο να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη των Σανς επειδή δεν του έδινε την μπάλα

NBA, Γιόκιτς: Τρελό σκηνικό με τον Σέρβο να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη των Σανς επειδή δεν του έδινε την μπάλα
PRINTSCREEN

Απίθανα πράγματα στο Game 4 των Σανς με τους Νάγκετς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να προσπαθεί να πάρει την μπάλα από τα χέρια ενός οπαδού - που αποδείχθηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του Φοίνιξ - φτάνοντας στο σημείο να τον σπρώξει και τους διαιτητές να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή.

Ο Μα Ίσμπια είναι ιδιοκτήτης των Σανς εδώ και μερικούς μήνες. Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει το πρόσωπό του. Ο Νίκολα Γιόκιτς σίγουρα δεν τον ήξερε. Τώρα όμως σίγουρα δεν θα το ξεχάσει, αφού οι δυο τους ενεπλάκησαν σε ένα τρελό σκηνικό στην δεύτερη περίοδο του Game 4 των Νάγκετς με τους Σανς (νίκη του Φοίνιξ με 129-124).

Συγκεκριμένα, σε μία ανύποπτη φάση ο Τζος Οκόγκι των Σανς έπεσε στις πρώτες σειρές στην εξέδρα. Τότε ο Γιόκιτς πήγε να πάρει την μπάλα για να συνεχίσει το παιχνίδι, με τον Ίσμπια να μην του δίνει (!) προκειμένου να δώσει χρόνο στον Οκόγκι να σηκωθεί, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει δύο σειρές πιο πίσω. Τότε, ο Γιόκιτς συνέχισε να ζητάει την μπάλα, σπρώχνοντας στο μεταξύ τον Ίσμπια με το αριστερό χέρι, με τον ιδιοκτήτη των Σανς να πέφτει στο κάθισμά του.

Οι διαιτητές έσπευσαν έτσι στο σημείο για να ηρεμήσουν τα πράγματα και αποφάσισαν να... χρεώσουν με τεχνική ποινή τον Γιόκιτς για αντιαθλητική επαφή. Όσο για τον Ίσμπια; Έμεινε κανονικά στην θέση του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

"Δέχθηκα τεχνική ποινή με την δικαιολογία ότι έριξα αγκωνιά στον οπαδό των Σανς. Ο οπαδός όμως είχε τα χέρια του πάνω μου. Νόμιζα ότι η λίγκα υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύει τους παίκτες, αλλά μάλλον έκανα λάθος" δήλωσε ο Γιόκιτς για την φάση με εμφανή εκνευρισμό, για να προσθέτει όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν πως ήταν ο ιδιοκτήτης των Σανς:

"Ξέρω ποιος είναι, αλλά καθόταν στο γήπεδο, άρα είναι οπαδός έτσι; Όποιος και να είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με το να κρατάει την μπάλα" δήλωσε αρχικά ο Γιόκιτς, ο οποίος στην συνέχεια ρωτήθηκε αν φοβάται ότι θα τιμωρηθεί με έναν αγώνα αποκλεισμό από το NBA, για να απαντήσει: "Γιατί να τιμωρηθώ εγώ; Με έπιασε αυτός. Θα προσατέψουν τον οπαδό και όχι εμένα; Δεν εννοώ εμένα, αλλά γενικά τους παίκτες. Προφανώς η λίγκα θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά υποτίθεται ότι προστατεύει τους παίκτες".

Κλείνοντας, ο Σέρβος δήλωσε: "Πήγα απλώς να πάρω την μπάλα και δεν την έδινε. Νομίζω ότι επηρέαζε το παιχνίδι. Νομίζω ότι έπρεπε να αποβληθεί επειδή επηρέαζε το παιχνίδι".

Δείτε το VIDEO με το τρελό σκηνικό:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ