NBA

NBA, Γιάννης προς Θανάση Αντετοκούνμπο: Το "δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα" και η αφιέρωση στο νέο του παπούτσι

NBA, Γιάννης προς Θανάση Αντετοκούνμπο: Το "δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα" και η αφιέρωση στο νέο του παπούτσι
2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε ένα όμορφο VIDEO στον λογαριασμό του στο twitter όπου συζητάει για το νέο του παπούτσι που θα είναι αφιερωμένο στον αδελφό του, Θανάση, γράφοντας παράλληλα ότι δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς αυτόν, σε μία υπέροχη αφιέρωση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναφερθεί πολλές φορές στην σχέση λατρείας που έχει με τον αδελφό του, Θανάση. Στο πλαίσιο αυτό, το νέο του παπούτσι θα είναι αφιερωμένο σε αυτόν, σε μία υπέροχη κίνηση.

Στο νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει ο Γιάννης, θα αναγράφεται ο αριθμός 34 στο ένα παπούτσι (ο δικός του αριθμός) και ο αριθμός 43 (του Θανάση) στο άλλο, ενώ στο πλάι θα υπάρχει η φράση "Thanasis Thanks For Sharing", σε μία αναφορά στα παιδικά τους χρόνια, όταν ο Θανάσης έδινε στον Γιάννη τα παπούτσια του για να παίξει μπάσκετ.

Ο "Greek Freak" ανέβασε μάλιστα ένα VIDEO σχετικά με την κουβέντα που είχε γίνει όταν φτιαχνόταν το νέο μοντέλο που θα είναι αφιερωμένο στον Θανάση, γράφοντας στην λεζάντα: "Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ που το μοιραζόσουν, Θανάση".

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ