NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απόρησε με τα "γέλια" του Sportscenter όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απόρησε με τα "γέλια" του Sportscenter όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία
2023 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Τζοέλ Εμπίντ χρησιμοποίησε την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποτυχία μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς και το sportscenter παρέθεσε το VIDEO με emojis γέλιου, κάτι που έφερε την αντίδραση του "Greek Freak, ο οποίος απάντησε στον τοίχο του αμερικανικού δικτύου.

Οι Σίξερς αποκλείστηκαν - ξανά - στον δεύτερο γύρο των playoffs, αυτή τη φορά από τους Σέλτικς, που τους διέλυσαν με 112-88 στο Game 7. Ο Τζοέλ Εμπίντ κλήθηκε να κάνει τον απολογισμό της σεζόν. Αποφάσισε - ελαφρώς χιουμοριστικά - να χρησιμοποιήσει την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας. Και αυτό ξεκίνησε ένα ντόμινο στο Instagram.

Το δίκτυο sportcenter απομόνωσε μόνο ένα κομμάτι από τις δηλώσεις του Εμπίντ και πιο συγκεκριμένα την ατάκα "κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία", το οποίο συνόδεψε με τρία χαμογελαστά emojis και το σχόλιο "ο Εμπίντ χρησιμοποιεί ατάκα του Γιάννη".

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που απάντησε στο σχόλιο του Sportscenter, γράφοντας "τι είναι τόσο αστείο";

Το σχόλιο του Γιάννη στο VIDEO του sportscenter με την ατάκα του Εμπίντ
Το σχόλιο του Γιάννη στο VIDEO του sportscenter με την ατάκα του Εμπίντ PRINTSCREEN - SPORTSCENTER INSTAGRAM PAGE


Τόσο το post του sportscenter όσο και το σχόλιο του Γιάννη έφερε εκατοντάδες σχόλια από άλλους χρήστες του Instagram, τόσο εναντίον του sportcenter, όσο και του Εμπίντ, αφού κάποιοι θεώρησαν ότι ο Εμπίντ μέσα στην πίκρα του για τον αποκλεισμό προσπάθησε να κάνει πλάκα στον Γιάννη, αν και υπήρχαν και πιο ήρεμες φωνές.

Για την ιστορία, η δήλωση του Εμπίντ για το θέμα ήταν η εξής: "Νομίζω ότι είναι δύσκολο να χάνεις, ειδικά με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Να πάρουμε μερικές ημέρες. Ήδη ψάχνω να δω αυτά που πρέπει να βελτιωθώ ενόψει της νέας σεζόν και τι μας έλλειπε φέτος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ ως παίκτης, για να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Είναι καλό βήμα.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία, αλλά είναι δύσκολο. Μπορείς να λυπηθείς όσο θέλεις, αλλά πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να βελτιώνεσαι και αυτό πρέπει να κάνω".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ