NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανακούφιση για τον "Greek Freak", απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα - άγνωστο πότε θα επιστρέψει

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανακούφιση για τον "Greek Freak", απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα - άγνωστο πότε θα επιστρέψει
AP PHOTO/DARREN ABATE

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Σαράνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στην αριστερή του γάμπα - και, κυρίως, στον αχίλλειο τένοντα - ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη ημερομηνία επιστροφής. Μίνιμουμ 1-2 εβδομάδες εκτός θα μείνει ο "Greek Freak".

Καλά νέα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του "Athetic", ο σταρ των Μπακς απέφυγε την ζημιά στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού στον τραυματισμό του στην αριστερή γάμπα, προς ανακούφιση όλων.

Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά, ο "Greek Freak" υπέστη τελικά τράβηγμα στην αριστερή γάμπα. Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του στην δράση θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα αντιδράσει ο οργανισμός του στην θεραπεία.

Κατά τα φαινόμενα ωστόσο θα μείνει εκτός δράσης μίνιμουμ μία με δύο εβδομάδες. Σε περίπτωση που ισχύσει το δεύτερο σενάριο, τότε αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης θα επιστρέψει κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου των playoffs.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Γιάννη:

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντοκ Ρίβερς είχε παραδεχθεί την ανησυχία των Μπακς ότι ο "Greek Freak" υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι η πρώτη του σκέψη ήταν πως ο μικρός του αδελφός βρισκόταν στο παρκέ, πριν ζητήσει ευχέλαιο μέσω twitter.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ