NBA

NBA, Θανάσης Αντετοκούνμπο για τον τραυματισμό του Γιάννη: "Η σκέψη μου ήταν ότι ο μικρός μου αδελφός είναι στο παρκέ, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Σέλτικς, λέγοντας ότι μία από τις πρώτες σκέψεις του ήταν πως ο μικρός του αδελφός είναι πεσμένος στο παρκέ, προσθέτοντας ότι ελπίζει να μην έχει κάτι σοβαρό.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αριστερή γάμπα έχει παγώσει τους πάντες στους Μπακς, που ελπίζουν ότι ο σταρ τους δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - που συνόδεψε τον Γιάννη στα αποδυτήρια - αναφέρθηκε στο θέμα με δηλώσεις του, μην κρύβοντας την ανησυχία του για ό,τι συνέβη.

"Συνήθως είμαι θετικός, αλλά κάθε φορά που έχουμε όλη την ομάδα μαζί και παίζουμε καλά, κάποιος τραυματίζεται. Είναι τρελό αυτό. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια" δήλωσε αρχικά ο Θανάσης για να προσθέσει στην συνέχει τι εκτυλίχθηκε από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Γιάννης:

"Όλοι κοιτούσαν εμένα από την εξέδρα όταν χτύπησε ο Γιάννης. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου και να δούμε το πλάνο μας. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πως στο παρκέ βρισκόταν ο μικρός μου αδελφός, τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι τρελό, να μην έχει κάτι σοβαρό.

Έτσι όπως είμαστε χτισμένοι πάντα επιστρέφουμε. Το να τον δω να μην επιστρέφει είναι δύσκολο, επειδή ξέρεις ότι ίσως έχει κάτι σοβαρό. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Το καλό είναι ότι πήραμε την νίκη".

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Γιάννη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ