NBA FINALS

NBA Finals: Τρίτο σερί ματς εκτός λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού μέλος του προπονητικού σταφ των Μπακς

Ο ασίσταντ κόουτς των Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ
Ο ασίσταντ κόουτς των Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ Ⓒ 2015 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζος Οπενχάιμερ, μέλος του προπονητικού επιτελείου των Μπακς, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τρίτο σερί παιχνίδι επειδή έχει τοποθετηθεί στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Δεν συνδέεται η περίπτωσή του με του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Τζος Οπενχάιμερ, δεν θα κάθεται στον πάγκο των Μπακς για το Game 5 των ΝΒΑ Finals κόντρα στους Σανς επειδή έχει τοποθετηθεί στο πρωτόκολλο κορονοϊού, κάνοντας αυτό το τρίτο σερί παιχνίδι που μένει εκτός.

Ο Οπενχάιμερ είναι ένας εκ των βοηθών του Μάικ Μπουντενχόλζερ και δεν είχε βρεθεί στον πάγκο ούτε στα Game 3 και Game 4 στο Μιλγουόκι. Η υπόθεσή του πάντως δεν σχετίζεται με αυτή του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος τέθηκε εκτός Game 5 μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι επειδή είχε επαφή με κρούσμα. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Μπακς ελπίζουν ότι στο Game 6 στο Μιλγουόκι θα έχουν κανονικά τον Οπενχάιμερ στον πάγκο τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ΝΒΑ ανακοίνωσε και αλλαγή στην διαιτητική τριάδα του Game 5, αφού ο διαιτητής Σον Ράιτ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού, με τον Τζέιμς Γουίλιαμς να παίρνει την θέση του.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ