NBA FINALS

NBA Finals - Σέλτικς: Έτοιμοι Σμαρτ και Γουίλιαμς για το Game 1 με Γουόριορς

Ο Μάρκους Σμαρτ με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Μάρκους Σμαρτ με την φανέλα των Σέλτικς Ⓒ 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μάρκους Σμαρτ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά με τους Σέλτικς στο Game 1 των NBA Finals κόντρα στους Γουόριορς (04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Οι Μάρκους Σμαρτ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς αγωνίζονται με προβλήματα τραυματισμών σε όλη την διάρκεια των playoffs, ενώ έχουν απουσιάσει και από κάποια παιχνίδια των Σέλτικς. Όπως φαίνεται ωστόσο, θα αγωνιστούν κανονικά στο Game 1 των NBA Finals κόντρα στους Γουόριορς (04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Οι δύο παίκτες των "Κελτών" χαρακτηρίζονται ως "αμφίβολοι" στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ωστόσο αμφότεροι ξεκαθάρισαν ότι θα αγωνιστούν κανονικά στον πρώτο τελικό στο Γκόλντεν Στέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλιαμς αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο - στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου - ενώ ο Σμαρτ έχει αντιμετωπίσει μία σειρά από τραυματισμούς στο δεξί πόδι σε αστράγαλο (διάστρεμμα) και τετρακέφαλο (τράβηγμα).

30 τυχεροί αναγνώστες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Game 1 των NBA Finals στην Θεσσαλονίκη με τους αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24.

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ