NBA FINALS 2022

NBA Finals, Σέλτικς: Αμφίβολη η συμμετοχή του Γουίλιαμς στο Game 2

Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) 2022 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς στο Game 2 των NBA Finals, με την ομάδα της Βοστώνης να ενημερώνει πως η συμμετοχή του Ρόμπερτ Γουίλιαμς είναι αμφίβολη.

Με στόχο το 2-0 στη σειρά των NBA Finals οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/6, 03:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24). Η ομάδα της Βοστώνης έκανε με ανατροπή το 1-0 στη σειρά και έχει την ψυχολογία με το μέρος της ενόψει του δεύτερου αγώνα. Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν καθώς. όπως ενημέρωσε η ομάδα, η συμμετοχή του βασικού σέντερ της ομάδας του Ίμε Ουντόκα, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, κρίνεται αμφίβολη.

Ο Γουίλιαμς νιώθει ενοχλήσει στο αριστερό του γόνατο και οι Σέλτικς δεν μπορούν να υπολογίζουν 100% στην συμμετοχή του. Στο πρώτο ματς ο Γουίλιαμς σημείωσε 8 πόντους (4/4 δίποντα) έχοντας και 6 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ