NBA FINALS

NBA Finals: Γλίτωσε τη σοβαρή ζημιά ο Κρεγκ, ίσως προλάβει να ξαναπαίξει με Μπακς

Στιγμιότυπο από τον τραυματισμό του Τόρι Κρεγκ στο Game 2 των τελικών με τους Μιλγουόκι Μπακς
Στιγμιότυπο από τον τραυματισμό του Τόρι Κρεγκ στο Game 2 των τελικών με τους Μιλγουόκι Μπακς © 2021 ROSS D. FRANKLIN / AP IMAGES

Ο Τόρι Κρεγκ υποβλήθηκε σε μαγνητική στο γόνατό του, η οποία έδειξε ότι δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Πλέον η κατάστασή του θα επανεξετάζεται κάθε μέρα.

Ο Τόρι Κρεγκ απέφυγε τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάποια πολύ σοβαρή ζημιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στο Game 2 των τελικών του NBA κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι, η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα, με τη συμμετοχή στο Game 3 (12/07, 03:00, Cosmote SPORT 4 και LIVE SPORT24, Αποστολή στις ΗΠΑ) να είναι αμφίβολη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σανς, οι οποίοι βρίσκονται στο 2-0 εκμεταλλευόμενοι το αβαντάζ της έδρας, έχασαν τον Ντάριο Σάριτς στο Game 1 των τελικών, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατό του.

TAGS NBA FINALS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ NBA ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ