NBA FINALS

NBA Finals: Νέα ατυχία για τους Σανς, τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε ο Κρεγκ έπειτα από επιθετικό φάουλ του Αντετοκούνμπο

Ο Τόρι Κρεγκ
Ο Τόρι Κρεγκ PRINTSCREEN

Ο Τόρι Κρεγκ ήταν το νέο θύμα της κακοδαιμονίας των Σανς, αφού στο φινάλε της τρίτης περιόδου του Game 2 των NBA Finals με τους Τζαζ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο έπειτα από επιθετικό φάουλ που κέρδισε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η ατυχία έκανε ξανά την εμφάνισή της για τους Σανς. Θύμα αυτή τη φορά ο Τόρι Κρεγκ, ο οποίος στο φινάλε της τρίτης περιόδου του Game 2 των NBA Finals με τους Μπακς (νίκη των Σανς με 118-108) τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε.

Ο φόργουορντ του Φοίνιξ - ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στους Μπακς - τραυματίστηκε όταν σε μία προσπάθειά του να αμυνθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο κέρδισε επιθετικό φάουλ, αλλά πέφτντας στο παρκέ "γύρισε" λίγο το δεξί του γόνατο. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει υποφέροντας στο παρκέ και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος, με τους Σανς να ανακοινώνουν λίγο αργότερα ότι δεν θα επιστρέψει στο ματς.

Ο Κρεγκ είναι ο δεύτερος παίκτης των Σανς που τραυματίζεται στους ΝΒΑ Finals. Ο πρώτος ήταν ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο Game 1, με την διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη χιαστού.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Κρεγκ:

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ