NBA FINALS

NBA Finals: Ο Μπουντενχόλζερ χαρακτήρισε "εκνευριστικό" ότι οι Σανς εκτέλεσαν 10 περισσότερες βολές από τους Μπακς στο Game 1

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μπούντενχόλζερ ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Σανς εκτέλεσαν 26 βολές στο Game 1 των ΝΒΑ Finals έναντι 16 των Μπακς και απάντησε χαρακτηρίζοντας το γεγονός "εκνευριστικό".

Οι Σανς επιβλήθηκαν με 118-105 των Μπακς στο Game 1 των NBA Finals και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ φρόντισε λίγες ώρες πριν το Game 2 της σειράς (04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24) να φτιάξει... κλίμα.

Ο τεχνικός των Μπακς έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και με έναν δημοσιογράφο να τον ρωτάει να σχολιάσει την διαφορά στις βολές στο Game 1 - όπου οι Σανς εκτέλεσαν 26 βολές έναντι 16 των Μπακς - φρόντισε με τον τρόπο του να εκφράσει τα παράπονά του.

"Προσπαθείτε να με ψαρέψετε;" ρώτησε αρχικά χαμογελώντας, ωστόσο στην συνέχεια απάντησε χωρίς δισταγμό: "Είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού οι βολές. Οι Σανς σημείωσαν 25 πόντους από την γραμμή (σ.σ είχαν 25/26 βολές). Είμαστε μια ομάδα που δηλώνει περήφανη για τον τρόπο που αμύνεται και το γεγονός ότι μπορεί να αμυνθεί χωρίς να υποπέσει σε φάουλ. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που μία ομάδα σημείωσε 25 πόντους από βολές εναντίον μας".

Ακολούθως ο Μπουντενχόλζερ συνέχεια στο ίδιο ύφος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Κρις Μίντλετον δεν εκτέλεσε καμία βολή στο Game 1 αν και επιχείρησε 26 σουτ: "Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος που ο Αντετοκούνμπο επιτίθεται προς το καλάθι και οι ευκαιρίες που δημιουργεί ο Μίντλετον όταν έχει την μπάλα... είναι εκνευριστικό, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι μέρος του παιχνιδιού".

Κλείνοντας πάντως το θέμα, ο Μπουντενχόλζερ θέλησε να κατεβάσει τους τόνους: "Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να μην αφήσουμε τους Σανς να πάνε στις βολές και να είμαστε πιο επιθετικοί στην προσέγγισή μας στην επίθεση ώστε να πάμε εμείς στις βολές και να παίξουμε καλύτερη επίθεση".

TAGS NBA FINALS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ