NBA FINALS

NBA Finals: Ο Γιόκιτς έλεγξε αν του έστειλε "συγχαρητήρια" ο Τζόκοβιτς και, μόλις είδε πόσα μηνύματα είχε, άρχισε να βρίζει

NBA Finals: Ο Γιόκιτς έλεγξε αν του έστειλε "συγχαρητήρια" ο Τζόκοβιτς και, μόλις είδε πόσα μηνύματα είχε, άρχισε να βρίζει
PRINTSCREEN

Απολαυστικός ο Νίκολα Γιόκιτς, προσπάθησε να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Νίκολα Γιόκιτς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA και μόλις είδε πόσοι του είχαν στείλει μήνυμα τρελάθηκε, άρχισε να βρίζει και είπε ότι θα κλείσει το κινητό του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Νάγκετς και την ανάδειξή του σε MVP των NBA Finals. Και στο τέλος των δηλώσεών του φρόντισε πάλι να σκορπίσει γέλιο.

Με την φιλική σχέση που έχει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι πλέον γνωστή, ο Σέρβος ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι αυτή η περίοδος είναι η πιο πετυχημένη στην ιστορία του σερβικού αθλητισμού λόγω των επιτυχιών των δυο τους. Τότε ο Γιόκιτς είπε "α... συγχαρητήρια! Ας δω αν μου έστειλε μήνυμα". Τότε όμως ήταν που κοιτάζοντας το κινητό του είχε ότι έχει πάρα πολλά μηνύματα και άρχισε να βρίζει: "Ωωω... γ@μώτο".

Τότε ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσα μηνύματα έχει, με τον Γιόκιτς να απαντάει: "Πολλά. Θα κλείσω το κινητό μου".

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ