NBA FINALS

NBA Finals, απολαυστικός ο Γιόκιτς, απολογήθηκε που ρεύτηκε και έριξε άκυρο στην παρέλαση: "Θέλω να πάω σπίτι"

Ο Νίκολα Γιόκιτς σε συνέντευξη Τύπου
Ο Νίκολα Γιόκιτς σε συνέντευξη Τύπου Ⓒ 2023 JACK DEMPSEY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκολα Γιόκιτς πρόσφερε άφθονο γέλιο στην συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νάγκετς, αφού έκανε... ντουζ με μπύρα τον Κάλντουελ-Πόουπ, απολογήθηκε επειδή ρεύτηκε, έριξε... άκυρο στην παρέλαση των πρωταθλητών επειδή θέλει να επιστρέψει στην Σερβία και προσπάθησε να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς.

Οι Νάγκετς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο Νίκολα Γιόκιτς αναδείχθηκε MVP των NBA Finals γράφοντας ιστορία ως το χαμηλότερο draft pick που τα κατάφερε. Στην συνέντευξη Τύπου όμως ήταν απλώς ο... εαυτός του, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Ο Σέρβος μπήκε μέσα στην αίθουσα ενώ μιλούσε ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ και τον έκανε... μπάνιο με μπύρα. Στην συνέχεια ξεκίνησε να μιλάει και απολογήθηκε επειδή ρεύτηκε. Έκανε πλάκα αναφέροντας ότι θα ζητήσει μεγαλύτερη άδεια λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έριξε... άκυρο στην παρέλαση των πρωταθλητών που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (15/6) και προσπάθησε να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πριν δει πόσα μηνύματα έλαβε και... αλλάξει γνώμη.

Δείτε την στιγμή που ο Γιόκιτς ρίχνει άκυρο στην παρέλαση:

Δείτε την στιγμή που θέλει να δει αν του έστειλε μήνυμα ο Τζόκοβιτς, πριν αλλάξει γνώμη επειδή είδε πόσα μηνύματα είχε:

Δείτε την συνέντευξη Τύπου του Γιόκιτς:

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ