ROLAND GARROS

Ο Γιόκιτς έκανε πλάκα στον Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του Roland Garros: "Φτάνει πια, δεν είναι αστείο!"

Ο Γιόκιτς έκανε πλάκα στον Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του Roland Garros: "Φτάνει πια, δεν είναι αστείο!"
AP PHOTO/WILFREDO LEE

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε πλάκα με αφορμή την κατάκτηση του Roland Garros από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λέγοντας ότι... φτάνει πια, πριν τον αποκαλέσει έναν εκ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει εξαιρετική σχέση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που έδειξε και πριν από μερικές ημέρες όταν δήλωνε με ενθουσιασμό ότι ο "Νόλε" του είχε στείλει μήνυμα. Απολύτως λογικά, είχε κάτι να πει με αφορμή το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς έφτασε τα 23 Grand Slam με την κατάκτηση του Roland Garros.

Ο σταρ των Νάγκετς ρωτήθηκε σχετικά ενόψει του Game 5 των NBA Finals κόντρα στους Χιτ για το κατόρθωμα του Τζόκοβιτς και τον αποθέωσε, κάνοντας και πλάκα.

"Είδα τι κατάφερε. Πόσα Grand Slam έχει; 23; Φτάνει πια! Δεν είναι αστείο!" δήλωσε αρχικά ο Γιόκιτς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Εντάξει, πλάκα κάνω. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψεις. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί όσα μπορούσαν για αυτόν. Είναι ένας κυρίαρχος στον τομέα του και ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών".

TAGS ROLAND GARROS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ