NBA

NBA Finals, Ντόντσιτς για διαιτησία: "Έκανα 6 φάουλ σε τελικούς με αυτό τον τρόπο; Έλα φίλε"

Dallas Mavericks guard Luka Doncic looks skyward after a shot during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, March 9, 2024, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic looks skyward after a shot during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, March 9, 2024, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO / CARLOS OSORIO

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το Game 3 των NBA Finals για το γεγονός ότι αποβλήθηκε με 6 φάουλ, θεωρώντας ότι τα κριτήρια των διαιτητών ήταν διαφορετικά.

Οι Μάβερικς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πλέον στους NBA Finals, αφού μετά την ήττα τους στο Game 3 των NBA Finals από τους Σέλτικς βρίσκονται πίσω με 3-0. Μετά το παιχνίδι πάντως ο Λούκα Ντόντσιτς είχε να πει κάτι και για την διαιτησία.

Ο σταρ των Μάβερικς αποβλήθηκε κάποια στιγμή στην 4η περίοδο με 6 φάουλ και στην συνέντευξη Τύπο που ακολούθησε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του έπειτα από ερώτηση.

"Δεν ξέρω τι έγινε... Δεν μπορούσαμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα. Δεν ξέρω" δήλωσε αρχικά ο Ντόντσιτς, για να προσθέσει: "Δεν θέλω να πω κάτι. Αλλά με 6 φάουλ σε τελικούς είμαι κάπως.... Έλα φίλε...".

TAGS NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ