NBA FINALS

NBA Finals, Μόντι Γουίλιαμς: "Τα λάθη μάς συνέτριψαν, σουτάραμε με 50% και τους δώσαμε 19 κατοχές περισσότερες"

Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς
Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Ματς που έπρεπε να το κερδίσουν οι Σανς θεωρεί ο Μόντι Γουίλιαμς το Game 4 των NBA Finals. Ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς αποκάλεσε σπουδαία φάση το μπλοκ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ντιάντρε Έιτον.

Για τις 19 περισσότερες κατοχές των Μπακς μίλησε ο Μόντι Γουίλιαμς μετά από το Game 4 των NBA Finals, αφήνοντας την αίσθηση πως θεώρησε ανώτερους τους Σανς στο σύνολο της αναμέτρησης.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Σανς στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, με τον Κρις Πολ να έχει πέντε, δήλωσε πως ήξερε ότι ο Ντέβιν Μπούκερ θα έκανε μεγάλη εμφάνιση και έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το καθοριστικό μπλοκ στον Έιτον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντι Γουίλιαμς:

"Τα λάθη μας συνέτριψαν απόψε. Σουτάραμε με 50%, όμως οι Μπακς είχαν 19 περισσότερες κατοχές. Στο σύνολο του αγώνα, όταν δίνεις τόσα πολλά λάθη και τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, πρέπει να ανέβεις ένα βουνό. Επίσης, όταν έχεις διαφορά στην τέταρτη περίοδο, πρέπει να κρατήσεις την μπάλα και να έχεις καλές κατοχές. Τουλάχιστον να αντέξει. Πρέπει να δω το βίντεο και να καταλάβω αν ήταν δικό μας θέμα ή η άμυνά τους. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη.

Είναι σκληρό ότι ο Μπούκερ φορτώθηκε με φάουλ. Θα μπορούσε να βάλει πάνω από 50 πόντους απόψε. Ήθελα να τον βάλω νωρίτερα απ' ότι έκανα, δεν ήταν ιδανική η κατάσταση. Τα καταφέραμε, πάντως, τον βάλαμε ξανά στο ματς όταν ήταν στο όριο και είχαμε μάλιστα το προβάδισμα. Αυτό που σκέφτομαι είναι οι κατοχές που τους δώσαμε, ειδικά όταν σουτάραμε τόσο καλά.

Ο Κρις Πολ είναι μια χαρά. Οι σπουδαίοι παίκτες έχουν και τέτοιες εμφανίσεις. Περιμένω ότι θα ανακάμψει. Είχε πέντε λάθη, είχαμε 17 και από αυτά οι Μπακς σκόραραν 24 πόντους. Με αυτά τα νούμερα εξηγείς όλο τον αγώνα. Όταν βάλεις και τα επιθετικά ριμπάουντ... Δεν ήταν θέμα του Κρις Πολ. Σαν ομάδα πρέπει να προστατεύσουμε περισσότερο την μπάλα. Οι Μπακς κάνουν καλή δουλειά στην άμυνα, ο Γιάννης έβγαλε μια σπουδαία φάση. Έχουμε τρέξει αυτό το play πολύ φέτος, έβγαλε μια σπουδαία άμυνα.

Ο Μπούκερ ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Μιλήσαμε πολύ, είχε ένα πολύ καλό workout χθες και σήμερα το πρωί έδειξε έτοιμος. Ξέραμε ότι θα ανακάμψει μετά από το προηγούμενο ματς, κέρδισε φάουλ και αυτό, το να πηγαίνουμε στη γραμμή, μας βοηθάει πολύ".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ