NBA FINALS

NBA Finals, Μίντλετον: "Όταν ο Αντετοκούνμπο βρίσκει ρυθμό, πρέπει απλώς να του δώσουμε την μπάλα και να κάνουμε στην άκρη"

Ο Κρις Μίντλετον των Μπακς
Ο Κρις Μίντλετον των Μπακς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Μίντλετον αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την 41αρα που σημείωσε στο Game 3 των ΝΒΑ Finals στην νίκη των Μπακς επί των Σανς (120-100), τονίζοντας πως όταν ο "Greek Freak" βρίσκει ρυθμό, το Μιλγουόκι πρέπει απλώς να του δώσει την μπάλα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην νίκη με 120-100 επί των Σανς στο Game 3 των ΝΒΑ Finals, σταματώντας στους 41 πόντους. Με την κουβέντα να πηγαίνει λοιπόν στην τρομερή εμφάνισή του, ο Κρις Μίντλετον φρόντισε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο έτερος σταρ των Μπακς ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο είναι για αυτόν και τους συμπαίκτες του να μην κάθονται απλώς να... χαζεύουν τον Γιάννη όταν παίζει τόσο καλά, με την απάντησή του να δείχνει τι σκέφτονται εκείνη την ώρα.

"Όταν ρολάρει έτσι και βρίσκει ρυθμό (σ.σ ο Γιάννης), όπως έγινε στους δύο τελευταίους αγώνες με τους Σανς, πρέπει απλώς να του δώσουμε την μπάλα και να κάνουμε στην άκρη, να του δώσουμε χώρο και να τον αφήσουμε να δουλέψει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίντλετον, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια:

"Την ίδια στιγμή βέβαια όλοι ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και αυτός ξέρει τι μπορούμε να κάνουμε. Μας εμπιστεύεται. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε επιθετικοί και να βρούμε τρόπους να συμμετέχουμε όλοι στην επίθεση. Ξέρουμε ότι έχουμε πλήρη ομάδα και αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν 20, 30 ή 40 πόντους κάποιο βράδυ. Όσο παίζουμε ενωμένα όμως έχουμε την ευκαιρία να νικάμε".

Κλείνοντας την συζήτηση για τον Αντετοκούνμπο, ο Μίντλετον ρωτήθηκε κατά πόσο τον εκπλήσσουν οι εμφανίσεις του σταρ της ομάδας δεδομένου ότι προέρχεται από τραυματισμό στο γόνατο, με την απάντησή του να τα λέει - πάλι - όλα:

"Παίζουμε χρόνια μαζί και τον έχω δει πολλές φορές να κάνει αυτά που κάνει τώρα στους τελικούς. Δεν μου προκαλεί έκπληξη αυτό. Τον βλέπω εδώ και καιρό να τα κάνει αυτά και τώρα απλώς το κάνει παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, οπότε όλοι έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν. Μπορούν όλοι να δουν δηλαδή ότι ενώ είναι τραυματίας βρίσκει τον τρόπο να βγει στο παρκέ και να παλέψει, να είναι παραγωγικός και να κυριαρχεί ταυτόχρονα".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ