NBA FINALS

NBA Finals, Κρις Μίντλετον: "Και μετά από το Game 2 στο Μπρούκλιν είπαν πως η σεζόν μας τελείωσε"

Ο Κρις Μίντλετον σε φάση από τη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Χοκς και τους Μπακς
Ο Κρις Μίντλετον σε φάση από τη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Χοκς και τους Μπακς 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Έτοιμος να ζήσει το όνειρό του, να παίξει δηλαδή σε αγώνα των NBA Finals μπροστά στο κοινό της ομάδας του, δήλωσε ο Κρις Μίντλετον.

Ανυπόμονος για το Game 3 των NBA Finals, ο Κρις Μίντλετον δήλωσε το Σάββατο (10/7), μετά από το shootaround των Μπακς, ότι δεν βλέπει την ώρα να μπει στο κατάμεστο Fiserv Forum.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο περιφερειακός της ομάδας του Μιλγουόκι εξήγησε ότι η ανατροπή του 0-2 μπορεί να γίνει, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Φοίνιξ Σανς και για τον Μικάλ Μπρίτζες που εξελίσσεται στον παίκτη-έκπληξη της σειράς και τόνισε πως ζει το όνειρό του, το οποίο ήταν να συμμετάσχει στους αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Μίντλετον:

"Δεν είμαι παίκτης που δίνει έμφαση στο να πάει στη γραμμή των βολών, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου, δεν ψάχνω πολλές επαφές. Κατά μέσο ορο παίρνω τρεις-τέσσερις βολές σε κάθε αγώνα, οπότε το να μιλήσω για 5-6 ή περισσότερες δεν νομίζω ότι είναι καλό για την ομάδα. Θα βοηθούσε, αλλά δεν είμαι παίκτης που θα επιδιώξει την επαφή, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου. Παίζω μέσα από τον ρυθμό, κάνω το παιχνίδι μου και δεν επιδιώκω να κερδίσω βολές.

Όταν υπέγραψα το νέο συμβόλαιό μου, ήξερα ότι είχα την ευκαιρία να διεκδικήσει ένω πρωτάθλημα και σήμερα βρίσκομαι εδώ. Ο οργανισμός πίστεψε σε εμένα από τη μέρα που με απέκτησε, μου έδωσε ευκαιρία και όλοι ήταν ειλικρινείς απέναντί μου από την πρώτη μέρα. Το σημαντικό είναι να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός και τα τελευταία χρόνια είμαστε σε θέση να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να μην το πήραμε, αλλά είμαστε εδώ και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε.

Το να παίζεις μπροστά στο κοινό σου στα playoffs είναι σπουδαίο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας, οπότε όταν το καταφέρνεις, είναι πιο γλυκό. Το να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου είναι τεράστιο πλεονέκτημα, σου δίνει αυτοπεποίθηση, έξτρα ενέργεια. Είδαμε το βίντεο, είδαμε τα καλά και τα άσχημα, τα είδαμε όλα. Στο πρώτο μέρος του προηγούμενου αγώνα, είχα κάποια σουτ που μπήκαν και βγήκαν. Κάποιες φορές συμβαίνει. Στο δεύτερο μέρος δεν βρήκα τον εαυτό μου.

Δεν πρέπει να έχουμε ακραία συναισθήματα, το λέμε όλη τη σεζόν, το λέμε στα playoffs. Έχουμε ξαναβρεθεί στο 0-2, δεν λέω ότι θα τα καταφέρουμε όπως την προηγούμενη φορά, θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, όμως θα δούμε τι κάναμε λάθος και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσα κάνουμε σωστά. Απλώς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και όσα δεν κάναμε όπως έπρεπε.

Ο Μικάλ Μπρίτζες είναι σπουδαίος αμυντικός, έκανε μεγάλη εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι έξυπνος αμυντικός σε μια έξυπνη ομάδα. Είδα διαφορετικές άμυνες απέναντί μου, αλλά δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, ξέρω τι μπορώ να κάνω, ξέρω ότι όλα είναι στο δικό μου χέρι. Μπορώ να έχω ένα ματς στο οποίο θα σκοράρω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μετά από το δεύτερο ματς στο Μπρούκλιν όλοι πίστεψαν ότι η σεζόν μας τελείωσε. Όμως εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Επιστρέψαμε, κερδίσαμε, κάποιες φορές δεν είναι λαμπερές οι νίκες, αλλά πρέπει να βρίσκεις τρόπους να κερδίζεις. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας, αισθάνομαι σαν να πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που παίξαμε εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να δω το γεμάτο γήπεδο, ξέρω ότι ο κόσμος μας περιμένει, όπως περίμενε και ο κόσμος στο Φοίνιξ, για πολλά χρόνια. Το ίδιο κι εγώ, σε όλη μου την καριέρα περίμενα έναν τέτοιο αγώνα, θα είναι συναρπαστική βραδιά".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.


TAGS NBA FINALS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ