NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γουόριορς - Σέλτικς: Ο Πουλ έβαλε απίθανο τρίποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου και ξεσήκωσε το Chase Center

CORRECTS TO GAME 2 INSTEAD OF GAME 1 - Golden State Warriors guard Jordan Poole (3) shoots against Boston Celtics guard Derrick White during the second half of Game 2 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn)
CORRECTS TO GAME 2 INSTEAD OF GAME 1 - Golden State Warriors guard Jordan Poole (3) shoots against Boston Celtics guard Derrick White during the second half of Game 2 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn) 2022 AP PHOTO/JED JACOBSOHN

Οι Γουόριορς ήταν εκπληκτικοί στην τρίτη περίοδο του Game 2 κόντρα στους Σέλτικς την οποία και έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Τζόρνταν Πουλ να βάζει μεγάλο τρίποντο από το κέντρο στη λήξη σηκώνοντας το Chase Center στο πόδι.

Η αποστομωτική απάντηση από τους Γουόριορς μετά από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των NBA Finals κόντρα στους Σέλτικς δεν άργησε να έρθει. Με όπλο τους το τρίτο δωδεκάλεπτο, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση των Κάρι και Πουλ, έκαναν το 1-1 στη σειρά και έφεραν τους τελικούς στην απόλυτη ισορροπία.

Ο Στεφ Κάρι ήταν για άλλη μία φορά μοναδικός, όμως ο Τζόρνταν Πουλ έκανε τη διαφορά από την περιφέρεια με 5/9 τρίποντα, με το ένα μάλιστα να έρχεται στο φινάλε της τρίτης περιόδου και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Με το σκορ στο 84-64 υπέρ των γηπεδούχων και με 1.3'' για τη λήξη της περιόδου, ο Πουλ πέταξε την μπάλα από το κέντρο και... ξεσήκωσε το γήπεδο.

Το καλάθι μπήκε, ήταν εντυπωσιακό και οι Γουόριορς πήγαν τη διαφορά στο +23 για να κλείσουν την τρίτη περίοδο.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ