NBA

NBA: Έξω πάλι ο ΛεΜπρόν, πιθανό να χάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ λόγω κριτηρίων

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει
Ο Λεμπρόν Τζέιμς εν δράσει AP PHOTO/GERALD HERBERT

Εμπίντ και Αντετοκούνμπο θα παλέψουν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κανονικής περιόδου, καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα χάσει το αποψινό ματς των Λέικερς στο Φοίνιξ και πιθανότατα τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του Λος Άντζελες.

Το θαύμα που χρειάζονται οι Λέικερς, μάλλον δεν θα το πετύχουν. Και όπως φαίνεται, έχουν συμβιβαστεί πια με την ιδέα ότι δεν θα μπουν στο play-in tournament, δεν θα παλέψουν για την είσοδό τους στα playoffs και θα ξεκινήσουν το γκρέμισμα για να ξαναχτίσουν από το μηδέν την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Λος Άντζελες δεν θα έχει στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με τους Φοίνιξ Σανς τον κορυφαίο τους παίκτη, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο αριστερός του αστράγαλος συνεχίζει να τον πονάει. Αν οι Λέικερς ηττηθούν και οι Σπερς νικήσουν τους Νάγγετς στο Ντένβερ, τότε η χρονιά θα ολοκληρωθεί κι ας μένουν τρεις αγώνες για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αν ο Τζέιμς, ο οποίος έχει 56 συμμετοχές, δεν πιάσει τις 58, τότε δεν μπορεί να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Αυτή τη στιγμή έχει 30.27 πόντους ανά αγώνα, με τον Τζοέλ Εμπίντ στους 30.2 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους 30.08.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ