NBA

NBA, Χόρνετς: Νέο πρόβλημα με Χέιγουορντ, κάταγμα στον αριστερό ώμο και εκτός επ' αόριστον

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ με την φανέλα των Χόρνετς
Ο Γκόρντον Χέιγουορντ με την φανέλα των Χόρνετς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος, με τους Χόρνετς να γνωστοποιούν ότι διαπιστώθηκε πως ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη κάταγμα στον αριστερό ώμο και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Τρεις αγώνες. Τόσο άντεξε το κορμί του Γκόρντον Χέιγουορντ πριν τον προδώσει για πολλοστή φορά στην καριέρα του, με τον έμπειρο φόργουορντ να στέκεται ξανά άτυχος.

Όπως ενημέρωσαν οι Χόρνετς, ο έμπειρος φόργουορντ έχει τελικά κάταγμα στον αριστερό ώμο και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον, αφού η περίπτωσή του θα εξετάζεται ανά βδομάδα.

Ο Χέιγουορντ είχε απουσιάσει από 8 συνεχόμενα παιχνίδια της Σάρλοτ λόγω τραυματισμού στον ίδιο ώμο, με την αρχική διάγνωση να αναφέρει απλώς κάκωση. Με την επιστροφή του στην δράση ωστόσο οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν, με τις νέες εξετάσεις να αποκαλύπτουν το κάταγμα.

Την φετινή σεζόν ο Χέιγουορντ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 11 από τους 20 πόντους της ομάδας του, έχοντας 16.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ