ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA, Χοκς: Ανακοίνωσαν τον Σνάιντερ με 5ετές συμβόλαιο

Ο Κουίν Σνάιντερ
Ο Κουίν Σνάιντερ Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κουίν Σνάιντερ είναι - όπως αναμενόταν - ο διάδοχος του Νέιτ ΜακΜίλαν στον πάγκο των Χοκς, με την Ατλάντα να ανακοινώνει την συμφωνία. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο άλλοτε τεχνικός των Τζαζ.

Ο Κουίν Σνάιντερ ήταν εξ αρχής το φαβορί για να διαδεχθεί τον Νέιτ ΜακΜίλαν στον πάγκο των Χοκς, παρά την φημολογία για τον Ίμε Ουντόκα. Η επιβεβαίωση λοιπόν δεν άργησε να έρθει, με τους Χοκς να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό των Τζαζ.

Σύμφωνα με το ESPN, o Σνάιντερ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Ατλάντα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα της Τρίτης (28/2) με τους Γουίζαρντς.

Ο 56χρονος Σνάιντερ θεωρείται ένας από τους πλέον σταθερούς προπονητές στο NBA, ενώ σε αυτόν πιστώνεται η άνοδος των Τζαζ την περίοδο 2016-2022, όταν και οδήγησε την Γιούτα έξι σερί χρονιές στα playoffs, ενώ τρεις φορές έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο. Μία επιτυχία που οι Χοκς ελπίζουν να επαναλάβει με αυτούς, αφού η Ατλάντα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της Ανατολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ