NBA

NBA: Χειρουργήθηκε ο Μπολ Μπολ, εκτός για 2-3 μήνες

Ο Μπολ Μπολ με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Μπολ Μπολ με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπολ Μπολ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι λίγο πριν από την ανταλλαγή που τον έστειλε στους Σέλτικς. Πριν από μερικές ημέρες είχε "κοπεί" στις ιατρικές εξετάσεις των Πίστονς όταν είχε ακυρωθεί η ανταλλαγή του από το Ντένβερ στο Ντιτρόιτ.

Ο Μπολ Μπολ παραχωρήθηκε από τους Νάγκετς στους Σέλτικς μέσω τριπλής ανταλλαγής με τους Σπερς, μόλις μερικές ημέρες μετά την ακύρωση της ανταλλαγής του στους Πίστονς επειδή βρέθηκε ένα πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις. Και, όπως φαίνεται, τελικά ο νεαρός φόργουορντ είχε πράγματι πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπολ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι λίγο πριν την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του από τους Νάγκετς στους Σέλτικς, με το χρονοδιάγραμμα απουσίας του να ορίζεται στους 2-3 μήνες. Η Βοστώνη βέβαια απέκτησε τον νεαρό φόργουορντ γνωρίζοντας ότι είναι τραυματίας, όπως και τον Πι Τζέι Ντόζιερ (ρήξη χιαστού, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν), αφού προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Χουάντσο Ερνάνγκόμεθ (παραχωρήθηκε στους Σπερς στην ίδια ανταλλαγή) και να γλιτώσει περίπου 3 εκατ. δολάρια.

Όπως και να έχει, με βάση τα ισχύοντα δεδομένα ο Μπολ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ