NBA

NBA: Χειρουργήθηκε ο Ιγκουοντάλα, χάνει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό καρπό και θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και ίσως ακόμα περισσότερο χρόνο.

Χωρίς τον Άντρε Ιγκουοντάλα θα χρειαστεί να πορευτούν οι Γουόριορς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και ίσως για ακόμα περισσότερο καιρό.

Ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό καρπό και θα επανεξεταστεί σε 4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή του χρονολογείται λίγο μετά την έναρξη του πρώτου γύρου των playoffs (η postseason ξεκινάει στις 15 Απριλίου).

Με λίγα λόγια, οι Γουόριορς δεν θα έχουν σίγουρα τον Ιγκουοντάλα και στους πρώτες αγώνες τους στον πρώτο γύρο των playoffs. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα προκριθούν στα playoffs, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση της Δύσης με ρεκόρ 37-36, αλλά... μία ανάσα μακριά τους βρίσκονται οι Θάντερ (36-36), οι Μάβερικς (36-36), οι Γουλβς (36-37), οι Τζαζ (35-36), οι Λέικερς (35-37) και οι Πέλικανς (35-37). Κοινώς τα πράγματα μόλις έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το Γκόλντεν Στέιτ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ