NBA

NBA: Απεγνωσμένοι οι Λέικερς, ψάχνουν σουτέρ πριν από την Trade Deadline

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 NIKKI BOERTMAN/ASSOCIATED PRESS

Στο στόχαστρο των Λέικερς έχει μπει -ξανά- ο Μπάντι Χιλντ, καθώς η ομάδα του Λος Άντζελες παλεύει για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης εξάδας και της απευθείας πρόκρισης στα playoffs της Δυτικής Περιφέρειας.

Η σεζόν τους δεν εξελίσσεται καλά, σίγουρα όχι όπως την περίμεναν. Οι Λέικερς βρίσκονται εκτός εξάδας στην Δύση και θα είναι πολύ δύσκολη η απευθείας πρόκρισή τους στα playoffs, έχουν αρνητικό ρεκόρ (24-25) και με την Trade Deadline της 10ης Φεβρουαρίου να πλησιάζει, είναι απεγνωσμένοι για τουλάχιστον μία σημαντική κίνηση που θα τους βοηθήσει να ανέβουν επίπεδο. Μία κίνηση που θα βελτιώσει τη συνοχή και την χημεία τους και θα βοηθήσει τους δημιουργούς Ράσελ Γουέστμπρουκ - ΛεΜπρόν Τζέιμς να ανοίξουν το γήπεδο και να βελτιώσουν τις αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οι παράγοντες της ομάδας του Λος Άντζελες προσπαθούν να πάρουν τον Μπάντι Χιλντ από τους Κινγκς, προσφέροντας στην ομάδα του Σακραμέντο τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ. Έναν παίκτη που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν υπερπολύτιμο για το παρόν, κυρίως όμως για το μέλλον τους, αλλά πλέον βγάζουν στο σφυρί καθώς αποδεικνύεται πως απλώς προσπαθούσαν να ανεβάσουν την αξία του με στόχο να τον ανταλλάξουν.

Ο Χιλντ, από την άλλη, είναι ένας εξαιρετικός περιφερειακός σκόρερ με 40.2% στο τρίποντο σε έξι σεζόν στο NBA. Ο 29χρονος ύψους 1μ.93 μπασκετμπολίστας από τις Μπαχάμες έχει 15.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 28.9 λεπτά σε 437 αγώνες ως επαγγελματίας, την ώρα που ο 21χρονος ύψους 1μ.93 Αμερικανός των Λέικερς έχει 9.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 21.7 λεπτά σε 104 παιχνίδια. Ο Χιλντ ήταν και το περασμένο καλοκαίρι στόχος της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ