NBA

NBA: Αμφίβολοι δύο πενταδάτοι των Τίμπεργουλβς για το ματς με τους Μπακς που θέλουν το ρεκόρ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με αντίπαλο τον Ρούντι Γκομπέρ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με αντίπαλο τον Ρούντι Γκομπέρ Ⓒ 2022 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Άντονι Έντουαρντς και Ρουντί Γκομπέρ είναι αμφίβολοι για το αυριανό Τίμπεργουλβς - Μπακς, στο οποίο η ομάδα του Μιλγουόκι μπορεί να γράψει ρεκόρ στην ιστορία της.

Το 7-0 έχει ενθουσιάσει τους πάντες, συνιστά ισοφάριση του καλύτερου ξεκινήματος στην ιστορία των Μπακς, όμως η ομάδα του Μιλγουόκι έχει την ευκαιρία τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/11 στις 05:00) να γράψει στη Μινεσότα την καλύτερη εκκίνησή της αν νικήσει τους Τίμπεργουλβς και κάνει το 8-0.

Με τους Μπακς να έχουν στο injury report του NBA ως OUT τους Πατ Κόνατον, Τζο Ινγκλς, Κρις Μίντλετον και PROBABLE τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (75% να παίξει, ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο), ξέρουν ότι οι αυριανοί τους αντίπαλοι έχουν δύο πιο σημαντικά προβλήματα να διαχειριστούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Τίμπεργουλβς, τόσο ο βασικός σούτινγκ γκαρντ, Άντονι Έντουαρντς, όσο και ο βασικός σέντερ, Ρουντί Γκομπέρ θεωρούνται αμφίβολοι (questionable, που σημαίνει 50-50) καθώς ταλαιπωρούνται από μία ασθένεια. Δεν υπάρχει η επεξήγηση "non-Covid" δίπλα από τα ονόματά τους, αλλά μόνο η λέξη "illness", οπότε όλα θα κριθούν στη διάρκεια της Παρασκευής (4/11) και ίσως οι αποφάσεις να παρθούν 30-60 λεπτά πριν από το τζάμπολ.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ