ALL STAR GAME 2022

NBA All-Star Weekend 2022: Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου στο Κλίβελαντ

NBA All-Star Weekend 2022: Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου στο Κλίβελαντ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του NBA All-Star Weekend 2022. Το SPORT24 θα σας μεταφέρει εικόνες, αντιδράσεις, δηλώσεις και παρασκήνια από το εορταστικό τριήμερο που θα φιλοξενήσει το Κλίβελαντ.

Για τρεις ημέρες, η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ θα βρίσκεται στο Κλίβελαντ. Εδώ, στο κρύο Οχάιο, στην πατρίδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Στεφ Κάρι, στο σπίτι του Ντάριους Γκάρλαντ και του Τζάρετ Άλεν, εδώ που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται για πρώτη φορά ως πρωταθλητής και όχι ως ένας ανερχόμενος σούπερ σταρ. Το 2022 NBA All-Star Weekend ξεκινάει και σε αυτό θα βρεθεί ένα... καράβι αστέρων με στόχο να ενθουσιάσει, να ξεσηκώσει και να εμπνεύσει τον εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών που περιμένει η πόλη.

Αποστολή στο Κλίβελαντ: Χάρης Σταύρου

Το πρόγραμμα ουσιαστικά ξεκινάει νωρίς το πρωί της Παρασκευής με τις media availabilities των 28 παικτών που θα συμμετάσχουν στο Rising Stars Challenge που θα είναι φέτος ριζικά ανανεωμένο. Τέσσερις ομάδες, ένα μίνι τουρνουά, με τους νικητές των ημιτελικών να προκρίνονται στον τελικό και όχι ένας αγώνας όπως τον ξέραμε μέχρι πέρυσι, με πρωτοετείς και δευτεροετείς που αγωνίζονται σε ένα ματς κανονικών συνθηκών.

Οι rookies που ξεχώρισαν είναι οι Σκότι Μπαρνς (Ράπτορς), Τζος Γκίντι (Θάντερ), Έβαν Μόμπλι (Καβαλίερς), Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς), Κέιντ Κάνινχαμ (Πίστονς), Άλπερεν Σενγκούν (Ρόκετς), Άγιο Ντοσούνμου (Μπουλς), Χέρμπερτ Τζόουνς (Πέλικανς), Τζέιλεν Σαγκς (Μάτζικ), Κρις Ντουάρτε (Πέισερς), Ντέιβιον Μίτσελ (Κινγκς), Φραντς Βάγκνερ (Μάτζικ).

Οι sophomores που επιλέχθηκαν είναι οι Πρέσιους Άτσουα (Ράπτορς), Σαντίκ Μπέι (Πίστονς), Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς (Τίμπεργουλβς), Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Άιζακ Οκόρο (Καβαλίερς), ΛαΜέλο Μπολ (Χόρνετς), Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Κινγκς), Αϊζάια Στούαρτ (Πίστονς), Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Ταϊρίς Μάξι (Σίξερς), ΤζέιΣον Τέιτ (Ρόκετς).

Οι τέσσερις παίκτες της Ignite, ομάδας της G-League, είναι οι ΜάρΤζον Μποτσάμπ, Ντάισον Ντάνιελς, Τζέιντεν Χάρντι, Σκουτ Χέντερσον. Τις επιλογές έκαναν οι assistant coaches του NBA. Το Rising Stars Challenge, που φέτος ονομάζεται Clorox Rising Stars, θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής, στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα. Προηγουμένως, στις 02:00 ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει το Ruffles NBA All-Star Celebrity Game, ενώ πριν από αυτό, στις 00:30 θα είμαστε στην Press Conference των Hall of Famers.

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει με την προπόνηση των All-Stars, πριν άπαντες συναντήσουν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Μην νομίζετε ότι θα επικρατήσουν συνθήκες παλαιότερων ετών, με 50 και 80 άτομα γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ΗΠΑ και οι λίγοι θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα έχουν πλήρη πρόσβαση στη διάρκεια του τριημέρου. Το SPORT24 την έχει εξασφαλίσει και γι' αυτό θα σας παρουσιάζει εικόνες και στιγμές κυριολεκτικά από την καρδιά των γεγονότων.

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα γίνει η καθιερωμένη, ετήσια, Press Conference του Κομισάριου Άνταμ Σίλβερ που πάντα απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις με ευγένεια και ειλικρίνεια, ενώ αμέσως μετά, στις 03:00 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των διαγωνισμών.

Στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων θα δούμε την Antetokounmpo Team (Γιάννης, Θανάσης, Άλεξ), την Cavs (Ντάριους Γκάρλαντ, Ίβαν Μόμπλι, Τζάρετ Άλεν) και τους Rooks (Τζος Γκίντι, Κέιντ Κάνινχαμ, Σκότι Μπαρνς). Στον διαγωνισμό τριπόντων θα δούμε τους Ντέσμοντ Μπέιν, Λουκ Κενάρντ, Ζακ ΛαΒίν, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Πάτι Μιλς, Καρλ-Άντονι Τάουνς, Φρεντ ΒανΒλίτ, Τρέι Γιανγκ. Και στον διαγωνισμό καρφωμάτων τους Κόουλ Άντονι, Τζέιλεν Γκριν, Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον, Όμπι Τόπιν.

Την Κυριακή στις 20:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει στο Wolstein Center το G-League Next Gem Game, ενώ στις 21:00 (15:00 τοπική) το Public Auditorium της πόλης θα φιλοξενήσει μία συναυλία διάρκειας 150 λεπτών για να πάει ο κόσμος με την καλύτερη δυνατή διάθεση στο All-Star Game. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30 ώρα Κλίβελαντ και το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 τοπική, δηλαδή στις 03:00 Ελλάδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου. Εκεί ο Αντετοκούνμπο θα μπει για να κερδίσει, με τους Στεφ Κάρι, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Νίκολα Γιόκιτς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λούκα Ντόντσιτς, Ντάριους Γκάρλαντ, Κρις Πολ, Τζίμι Μπάτλερ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Φρεντ ΒανΒλίτ, Τζάρετ Άλεν στο πλευρό του. Ίσως αυτό να είναι το πιο συμπαθητικό ρόστερ όλων των εποχών.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ALL STAR ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ