ALL STAR GAME 2022

NBA All Star Game 2022: Το πρόγραμμα των διαγωνισμών με Dunk Contest, 3-point contest και Skills Challenge με αδέλφια Αντετοκούνμπο

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Κλίπερς
Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Κλίπερς @ 2021 MARK J. TERRILL / ASSOCIATED PRESS

Το NBA All Star Weekend μπαίνει στην δεύτερη ημέρα του, με τα events που περιμένουν όλοι: Dunk Contest, διαγωνισμό τριπόντων και Skills Challenge, με τον τρίτο διαγωνισμό να έχει ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Γιάννη, Θανάση και Αλέξανδρου Αντετοκούνμπο. Διαβάστε το πρόγραμμα της ημέρας.

Το NBA All Star Weekend του Κλίβελαντ βρίσκεται στην δεύτερη από τις τρεις ημέρες του και σιγά-σιγά το ενδιαφέρον μεγαλώνει. Μετά το Celebrity Game και το ανανεωμένο Rising Stars Challenge την σκυτάλη παίρνουν πλέον οι διαγωνισμοί στον δρόμο για το... κυρίως πιάτο της Κυριακής, το All Star Game.

Τα χαράματα της Κυριακής (20/2, 03:00) ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί, όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Ο λόγος φυσικά είναι η παρουσία των Γιάννη, Θανάση και Αλέξανδρου Αντετοκούνμπο στο Skills Challenge (διαγωνισμός επιδεξιοτήτων), που είναι το πρώτο από τα τρία προγραμματισμένα events.

Η ομάδα των τριών αδελφών ονομάζεται " Antetokounmpo Team" και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα των γηπεδούχων Cavs (Ντάριους Γκάρλαντ, Ίβαν Μόμπλι, Τζάρετ Άλεν) και τους Rooks (Τζος Γκίντι, Κέιντ Κάνινχαμ, Σκότι Μπαρνς).

Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο διαγωνισμός τριπόντων, όπου θα συμμετάσχουν οι Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Λουκ Κενάρντ (Κλίπερς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Πέλικανς), Πάτι Μιλς (Νετς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), Φρεντ ΒανΒλίτ (Ράπτορς) και Τρέι Γιανγκ (Χοκς).

Για το τέλος της βραδιάς έμεινε βέβαια το... καλύτερο: Το Dunk Contest, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς), Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον (Γουόριορς), Όμπι Τόπιν (Νικς), έχοντας να γεμίσουν... μεγάλα παπούτσια.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ