ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

NBA All-Star Weekend 2022: Τα παιδιά του Κλίβελαντ πήραν το ριζικά ανανεωμένο Rising Stars Challenge

NBA All-Star Weekend 2022: Τα παιδιά του Κλίβελαντ πήραν το ριζικά ανανεωμένο Rising Stars Challenge
COPYRIGHT 2022 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Τρεις αγώνες κι ένα Clutch Challenge περιελάμβανε το ανανεωμένο Rising Stars Challenge, που άνοιξε το πρόγραμμα του 2022 NBA Rising Stars Challenge στο Κλίβελαντ. Η ομάδα του Ρικ Μπάρι, η ομάδα των... ντόπιων Οκόρο - Μόμπλι, ήταν αυτή που πήρε το τρόπαιο.

Το φετινό Rising Stars Challenge δεν θύμιζε σε τίποτα όσα είχαμε δει μέχρι πέρυσι. Το παιχνίδι μεταξύ πρωτοετών και δευτεροετών μετατράπηκε σε ένα μικρό Final Four στο NBA All-Star Weekend 2022, με τέσσερις μεικτές ομάδες να παλεύουν σε δύο ημιτελικούς και τις Team Isiah- Team Barry να παλεύουν στον τελικό με την δεύτερη να παίρνει την νίκη και το τρόπαιο και το κοινό να αποθεώνει τους Άιζακ Οκόρο - Ίβαν Μόμπλι που αγωνίζονται στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Προηγουμένος ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Κινγκς κι ο Ντέσμοντ Μπέιν των Γκρίζλις κέρδισαν στο Clutch Challenge, ένα παιχνίδι ζευγαριών με σουτ από σημεία που στο παρελθόν γράφτηκε ιστορία, όπως το corner-three του Ρέι Άλεν στους τελικούς Χιτ - Σπερς. Οι Ταϊρίς Μάξι - Σκότι Μπαρνς, αντίθετα, έκαναν ένα ολόκληρο γήπεδο να κλαίει από τα γέλια με την αναποτελεσματικότητά τους.

Στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Αϊζάια Τόμας επικράτησε με 50-49 εκείνης του Τζέιμς Γουόρδι, χάρη σε βολές του Ντέσμοντ Μπέιν των Μέμφις Γκρίζιλις. Προηγουμένως ο Τζέιλεν Σαγκς είχε πετάξει στα σκουπίδια βολή νίκης-πρόκρισης και στο φινάλε οι προσπάθειες των Ταϊρίς Μάξι - Άντονι Κόουλ να "χαλάσουν" το μυαλό του Μπέιν δεν είχαν αποτέλεσμα.

TEAM ISIAH: Μπέιν 10 (2), Μπέι 16 (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Στούαρτ 10 (6 ριμπαουντ), Έντουαρντς 4, Χαλιμπάρτον 2 (4 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Χάρντι 2, Ατσούα 6

TEAM WORTHY: Γκριν 20 (4), Σαγκς 16 (3), Γκίντι 2 (9 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μάξι, Άντονι 4, Τζόυνς 3 (1), Μποτσάμπ 4

Στο δεύτερο ματς, ο ενθουσιασμός του κόσμου για τους Άιζακ Οκόρο - Ίβαν Μόμπλι ήταν μεγάλος και έτσι η Team Barry πήρε τη νίκη απέναντι στην Team Payton (50-48) για να συνεχίσει στον τελικό. Οι δύο νεαροί των Καβαλίερς έκαναν καλή δουλειά, την μπουγάδα όμως την καθάρισε ο Τζέι'Σον Τέιτ με καλάθι που έριξε την ομάδα του Γκάρι Πέιτον στο καναβάτσο.

TEAM BARRY: Τέιτ 7 (1), Βάγκνερ 3, Μόμπλι 13 (6/10 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Οκόρο 6, Κάνινχαμ 13 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ντάνιελς 4, Σενγκούν 4

TEAM PAYTON: Μπολ 8 (1), Μπαρνς 9, ΜακΝτάνιελς 12 (2), Ντοσούνμου 5 (1), Χάιλαντ 10 (2), Κουμίνγκα 2, Χέντερσον

Στον τελικό, η ομάδα του Αϊζάια Τόμας βρέθηκε στο +6 (18-12) και χρειαζόταν επτά πόντους για να νικήσει, όμως η ομάδα του Ρικ Μπάρι έτρεξε ένα 8-0 με τους Σενγκούν - Τέιτ των Ρόκετς, πέρασε μπροστά και με τρίποντο του Κάνινχαμ και βολή του Βάγκνερ πήρε την νίκη (25-20) και μαζί το τρόπαιο μίας όμορφης βραδιάς με περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τον κλασικό αγώνα που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια.

TEAM BARRY: Ντάνιελς 4, Βάγκνερ 3, Μόμπλι 5 (1), Οκόρο, Κάνινχαμ 5 (1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Τέιτ 5, Σενγκούν 3 (1)

TEAM ISIAH: Ατσούα 12 (2), Στούαρτ, Μπέιν 3 (1), Μπέι 5 (1), Χαλιμπάρτον, Χάρντι

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 NBA NBA ALL STAR ALL STAR GAME ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ